NaslovnicaVijestiWilfried Bony: Ne žalim zbog prelaska u Manchester City

Wilfried Bony: Ne žalim zbog prelaska u Manchester City

Napadač Manchester Cityja Wilfried Bony tvrdi da ne žali zbog odluke da se pridruži “građanima”, te je odbacio mogućnost odlaska sa Etidah stadiona.

Leicester - Manchester City

Reprezentativac Obale Slonovače u Manchester City je stigao iz Swansea Cityja u siječnju 2015. godine, ali od tada se još uvijek nije nametnuo kao redovan starter. Međutim, on je izrazio zadovoljstvo svojim trenutnim stanjem, te tvrdi da ne razmišlja o potencijalnom odlasku ove zime.

“Sretan sam ovdje u klubu”, izjavio je Bony za BBC Sport.

“Sve te špekulacije nisu tačne. Imam ugovor sa klubom, tako da sam sretan i smatram da sam u jednom od najboljih klubova u Velikoj Britaniji. Ne žalim nimalo zbog prelaska u Manchester City.”

“Igramo u Ligi prvaka i jedan smo od najboljih klubova na svijetu. Sretan sam i mogu samo reći da sam blagoslovljen jer sam ovdje.”

Bony, koji je postigao osam golova u 23 nastupa za Manchester City ove sezone u svim natjecanjima, sa klubom iz Manchestera ima ugovor do lipnja 2019. godine.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!