NaslovnicaVijestiWilkins: Ovaj igrač nije trebao napustiti Manchester United

Wilkins: Ovaj igrač nije trebao napustiti Manchester United

Ovaj igrač nije trebao napustiti Manchester United, rekao je Wilkins. Manchester United je trebao zadržati svog igrača Javier Hernandeza, tvrdi bivši igrač Ray Wilkins. Hernandez, koji je 157 utakmica odigrao za Manchester United, napustio ih je u ljeto i pridružio se Bayer Leverkusenu.

Ovaj igrač nije trebao napustiti Manchester United

Meksikanac koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Real Madridu, procvjetao je u BayAreni i postigao 19 golova u 22 utakmice za ekipu Roger Schmidta.

Za razliku od Hernandezove forme, United – koji je sada na šestoj poziciji na tabeli Premiershipa se muči ispred protivničkog gola ove sezone.

Louis van Gaalova ekipa je postigla samo šest golova u posljednjih devet utakmica u svim natjecanjima.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

Wilkins je impresioniran Hernandezovim nizom ove sezone i vjeruje da Van Gaal kojem je budućnost na Old Traffordu pod velikim sumnjama, napravio ogromnu grešku kada je dozvolio meksikancu da napusti klub.

“Ne razumijem kako Javier igra izvan ove zemlje”, rekao je Wilkins za talkSPORT.

“On je plaćen 8-10 miliona funti u 27-oj godini starosti, trener nije trebao da ga pusti u Bundesligu.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!