NaslovnicaVijestiWILLIAN OTKRIO ISTINU: Evo što je rekao o špekulacijama kako je želio...

WILLIAN OTKRIO ISTINU: Evo što je rekao o špekulacijama kako je želio otići u United ili Barcelonu ovog ljeta!

Jedna od najvećih zvijezda Chelseaja, Brazilac Willian konačno se oglasio povodom špekulacija kako je želio napustiti klub ranije ovog ljeta.

Willian nije želio napustiti Chelsea

Brazilski reprezentativac se dugo vremena povezivao sa odlaskom u Manchester United i Barcelonu, ali je ipak ostao na Stamford Bridgeu.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Španjolski mediji su prošlog mjeseca pisali kako je Barcelona dva puta slala ponudu za njega, ali su čelnici londonskog kluba odbili obje ponude, dok su engleski mediji pisali kako ga je u svojim redovima želio i njegov bivši trener Jose Mourinho, koji ga je prije pet godina i doveo u Chelsea iz Anzhija. Unatoč tome što je nedavno izjavio kako se nada da će u karijeri ponovo zaigrati pod vodstvom portugalskog stručnjaka, Willian je priznao kako nije ni pomišljao o odlasku iz kluba ovog ljeta. Naprotiv, on je izjavio kako se nada da će ostati u zapadnom Londonu što je duže moguće.

U današnjem intervjuu je rekao: “Mnogi mediji su pisali dosta stvari vezanih za mene, ali ja nikad nisam rekao da želim napustiti Chelsea, nikad. Uvijek sam govorio kako želim ostati ovdje što je duže moguće, sretan sam u klubu. Kad sam stigao u klub plan mi je bio ostati ovdje što duže mogu. Tu sam već pet godina i nadam se da ću ostati još toliko, iako znam da imam još dvije godine ugovora. Osvojio sam titule i odigrao mnogo utakmica, proživio mnogo lijepih trenutaka, kao i nekoliko tužnih, ali sve je to dio nogometa. Ponosan sam što igram za Chelsea.”

30-godišnjak je nastupio u sve četiri utakmice Premier lige u novoj sezoni, a tim Maurizija Sarrija je ubilježio sjajan pobijedivši u svim tim utakmicama. ‘Plavci’ su tako, pored Liverpoola i Watforda, jedini tim koji za sada ima stopostotan učinak u ligi. U petom kolu, koje je na rasporedu sljedećeg vikenda, na Stamford Bridgeu će ugostiti Cardiff.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Carlo Ancelotti otkrio koji igrači Real Madrida nisu htjeli pucati penal

0
U četvrtfinalu Lige prvaka, Real Madrid je uspio nadmašiti Manchester City zahvaljujući boljem izvođenju penala, osiguravši svoje mjesto u polufinalu. U tom krugu će...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!