NaslovnicaVijestiWilmots dobio otkaz, dolazi van Gaal?!?

Wilmots dobio otkaz, dolazi van Gaal?!?

Belgija je na Europskom prvenstvu razočarala i ispala u četvrtfinalu protiv Walesa izgubivši 3:1. , Tada je izbornik Marc Wilmots odbio dati ostavku te je poručio kako će neko vrijeme razmisliti o tome što treba napraviti. Dok je Wilmots razmišljao Belgijski nogometni savez odlučio mu je dati otkaz.

wilmots

“Hvala Marcu Wilmotsu na svemu što je napravio u zadnje četiri godine. Belgijska reprezentacija je pod njegovima vodstvom naporavila veliki skok, no nakon procjene nastupa na Euru odlučili smo kako nije ostvareno sve ono što se moglo ostvariti”, izjavili su iz Saveza te dodali:

“Zajednički smo došli do zaključka kako ova skupina treba novi impuls koji bi ju vodio do velikog rezultata na velikom natjecanju”, zaključili su iz Saveza bez konkretnog imena tko bi mogao zamijeniti Wilmotsa.

[su_reklama]

Mediji su se odmah raspisali kako je glavni kandidat za klupu Belgije bivši izbornik Nizozemske i trener Manchester Uniteda Louis van Gaal. Ovaj Nizozemac prije nekoliko mjeseci je završio svoju epizodu na Old Traffordu kada mu je uručen otkaz zbog loših rezultata. Njega je zamijenio Mourinho, a van Gaal ne bi trebao dugo biti bez posla ukoliko sjedne na klupu Belgije.

Belgija ima sjajnu momčad i vjerojatno veliki broj trenera želi trenirati ovu vrlo talentiranu generaciju. Prema kladionicama van Gaal ipak nije prvi favorit već je to Michael Preud’homme koji bilježi sjajne rezultate sa Club Bruggeom. Ipak van Gaal ima sjajne refernce za ovaj posao, a svakako mu je prednost što je dostupan Belgijskom savezu odnosno što trenutno nema posla. Ako van Gaal postane izbornik Belgije za to možete zaraditi odličan novac, jer koeficijent u Unibetu je 3.00. Za Nizozemskog stratega ovo bi bio odličan posao nakon otkaza u Engleskoj kako bi se malo odmaknuo od klupskog nogometa, a opet bi u ruke dobio jednu od najboljih reprezentacija.

Belgija izbornik

UPLATI OKLADU

Kladjenje forum
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!