NaslovnicaVijestiWilshere dobio ponude od 22 kluba: Odlučio je gdje će oživjeti svoju...

Wilshere dobio ponude od 22 kluba: Odlučio je gdje će oživjeti svoju karijeru

Wilshere dobio ponude od 22 kluba. Odlučio je gdje će oživjeti svoju karijeru. Jack Wilshere možda nije igrao puno nogometa u proteklih nekoliko sezona, ali je Arsenalov veznjak još uvijek čovjek koji je iznimno tražen.

Wilshere dobio

Nakon što se pojavila vijest da su Topnici spremni poslati engleskog reprezentativca na posudbu do kraja sezone, nevjerovatna 22 kluba u Engleskoj i inostranstvu su se odazvala za 24-godišnjaka.

Mirror sugerira da je Wilshere već donio odluku o svom sljedećem klubu, a posao bi trebao biti završen već danas.

Mnogi premierligaški klubovi, uključujući Watford, West Brom i Bournemouth su napravili pristupe za Wilsherea, dok su također tu i talijanski klub AS Roma i španjolska Valencija, koji su također bili zainteresovani.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Međutim, Wilshere je izgleda odlučio nastaviti u Premier ligi. On neće slijediti stope Joe Harta novog golmana Torina, koji je također otišao na posudbu u Italiju.

Wilshere je spreman da se pridruži Crystal Palaceu do kraja sezone nakon razgovora sa Orlovima i menadžerom Alan Pardewom.

Veznjaku se svidio privremeni prelazak u Selhurst Park, jer mu to dozvoljava da nastavi živjeti u Londonu, u blizini svoje obitelji i djece.

Osim toga, njegov otac vjeruje da će mu ova posudba ponuditi novi početak i šansu da oživi svoju karijeru. Kladionica Betfair nam daje koeficijent 2.75 na prelazak Wilsherea u Crystal Palace. Ne znamo da li je ovo neka greška, ali neminovno je da će Wilshere ipak preći tamo. Požurite, registrujte se i okladite se.

Screenshot_24

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!