NaslovnicaVijestiWilshere otkrio šta Mesut Ozil znači za Arsenal

Wilshere otkrio šta Mesut Ozil znači za Arsenal

Wilshere otkrio šta Mesut Ozil znači za Arsenal. Dolazak Mesuza Ozila u Arsenal prije dvije godine je bio veliki trenutak za klub, rekao je Jack Wilshere dodajući da je on ‘poseban’ kao timski kolega. Ozil je prešao iz Real Madrida u 2013. godini, navodno za 42.5 miliona funti, gdje je Arsenal srušio sve rekorde u historiji svojih kupovina.

Wilshere otkrio šta Mesut Ozil znači

Wilshere je rekao da je jedva vjerovao da je klub izveo nešto tako veliko, i od dolaska osvajača Svjetskog prvenstva, Arsenal je osvojio FA Kup nakon devet godina ‘suše’.

Ozil je predvodi Arsenal u utrci za naslov prvaka Engleske i nedavno je oborio rekord lige tako što je asistirao u sedam utakmica uzastopno.

“Mislim da smo znali kakav je igrač Mesut. Njegova historija kao igrača i klubova u kojim je igrao..dovođenje njega je bilo masovno za nas”, rekao je Wilshere.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

“Sjećam se da sam gledao transferni rok i vidio da je Arsenal zainteresovan za Mesuta Ozila, ali nisam mogao da vjerujem. Kada je stigao, igrači su samo o tome pričali i mislim da je to bilo masovno dizanje samopouzdanja u ostalih igrača u klubu.”

“Sjećam također kako sam ga gledao nekoliko puta i mislim da je on igrač koji se zaista razumije u nogomet. Možete reći da je on nešto zaista posebno i nevjerovatan je osjećaj igrati uz njega.”

Arsenal je drugi u ligi i nadaju se da će napraviti bodovnu razliku između sebe i trećeplasiranog Manchester Cityja kada budu domaćini Manuel Pellegriniju u ponedeljak.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!