NaslovnicaVijestiWitsel umjesto Italije izabrao Otok

Witsel umjesto Italije izabrao Otok

Witsel je vrlo blizu prelasku u redove Evertona. Ovaj sjajni belgijski veznjak (27) trenutni je član Zenit Saint Petersburga u koji je stigao 2012. godine. Ipak ovaj igrač ne bi se trebao još dugo zadržati u Rusiji, jer nakon što je čelnicima poručio da želi otići, za njega su se pojavile brojne ponude. Navodno je interes pokazalo nekoliko klubova iz Italije i Engleske. Zanimljivo kako je želja igrača bio odlazak u Seire A, ali će prema svemu sudeći ipak otići na otok.

Witsel

Novi trener Zenita, iskusni Lucescu potvrdio je medijima, da ovaj sjajni veznjak odlazi. “Witsel je razgovarao sa vodstvom kluba i rekao im da želi otići. Trenutno ima dvije ponude iz Italije i dvije iz Engleske. Nama je bio veoma važan igrač zbog međunarodnog iskustva”, rekao je trener za talijanski Calciomercato.

Za Witsela su interes pokazali Inter, Napoli, Juventus i Everton. Ipak talijanski su klubovi ispali iz utrke, jer Juventus se okrenuo Matiću, a uz to se trudi zadržati Pogbu, Napoli se okrenuo drugom igraču navodno iz Ligue 1, a Inter nikako da uskladi ciljeve između trenera Mancinija i klupskog vodstva. Tako je pobjednik iz ovog okršaja pomalo iznenađujuće izašao Everton. Spominje se kako je Everton poslao ponudu od 30 milijuna eura za belgijskog reprezentativca, te da je Zenit prihvatio ovu ponudu, a sada samo Witsel mora usuglasiti svoje zahtjeve sa svojim novim klubom.

[su_reklama]
Witsel je u Zenit stigao za 40 milijuna eura iz Benfice, a nakon što je Hulk napustio redove Zenita ovo će biti drugi veliki odlazak. Sami transfer potvrdio je i talijanski stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio koji je spomenuo kako Witsel odlazi u Everton i to nakon što završi odmor nakon Europskog prvenstva.

Za Ronalda Koemana ovo će biti veliko pojačanje u veznom redu, ali svakako ne i posljednje koje Everton želi dovesti. U Unibet kladionici još uvijek možete uplatiti okladu na prelazak Witsela u redove Evertona po koeficijentu 1.30. Transfer bi trebao biti finaliziran kroz koji dan, tako da je ovo uistinu vrlo dobra oklada.

Witsel koef

UPLATI LISTIĆ

Kladjenje forum
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

 

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!