NaslovnicaVijestiWolves doveo veliko pojačanje: Jedan od najboljih mladih igrača na svijetu potpisao...

Wolves doveo veliko pojačanje: Jedan od najboljih mladih igrača na svijetu potpisao za Vukove

Wolves doveo veliko pojačanje. Jedan od najboljih mladih igrača na svijetu potpisao za Vukove. Wolves je potvrdio potpisivanje novog klubskog rekorda od 15 milijuna funti, Ruben Nevesa.

Wolves doveo

20-godišnji portugalski internacionalac dogovorio je uvjete za ugovor vrijedan 40.000 funti tjedno.

Naknada se podudara sa onom koja je plaćena za Jonathan Kodjiu prije godinu dana, što je jednako rekordu Championship transfera.

Zadnji vezni igrač Neves je dva puta igrao za svoju zemlju i postao najmlađi igrač koji je bio kapiten u Ligi prvaka kada se preslio u Porto u dobi od 17 godina.

[su_watch_live_football]

Njega je vodio trenutni menadžer Wolvesa, Nuno Espirito Santo prošle sezone u Portu, a vjeruje se da su on i Jorge Mendes posredovali ugovor.

Očekuje se da će još jedno pojačanje koje stiže na pozajmicu u Wolves biti objavljeno danas, a to je Willy Boly.

26-godišnji Francuz koji igra na obrambenoj poziciji će postati peti branič koji će doći na Molineux ovog ljeta. Oba igrača će putovati u Austriju u ponedjeljak sa ostatkom momčadi.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!