NaslovnicaVijestiXabi Alonso otkrio koji klub je za njega bio poseban u karijeri

Xabi Alonso otkrio koji klub je za njega bio poseban u karijeri

Nogometaš Bayerna iz Münchena Xabi Alonso izjavio je da je vrijeme koje je proveo u Engleskoj za njega bilo spektakularno, a za Liverpool je rekao da je taj klub bio poseban u njegovoj igračkoj karijeri.

bio poseban

Alonso je u četvrtak najavio da će na kraju sezone završiti igračku karijeru. Nakon te objave Liverpool je odao priznanje Španjolcu na svemu što je učinio u karijeri, a on se u petak u razgovoru s novinarima prisjetio razdoblja od 2004. do 2009. godine, koji je proveo na Anfieldu.

“Vrijeme koje sam proveo u Engleskoj za mene je bilo spektakularno. Imao sam 22 godine i prvi put sam živio sam, u gradu koji nije moj, koji ne poznajem. Do tog trenutka sam živio s roditeljima, u susjedstvu sam poznavao svakoga.”, rekao je Alonso.

Španjolski nogometaš dodaje da je odmah u prvoj godini shvatio da je Liverpool poseban klub, sa velikom poviješću i tradicijom.

“U prvoj godini sam shvatio da je Liverpool poseban klub, s velikom poviješću i tradicijom”, dodao je Alonso.

Alonso je s Liverpoolom osvojio titulu u Ligi prvaka 2005. godine, kada su “crveni” u spektakularnom finalu, u kojem su u prvom poluvremenu gubili sa 3:0, pobijedili Milan.

“Imao sam sreće da igram u fantastičnom finalu za Liverpool i da osvojim Ligu prvaka… Nadam se da ću imati šanse da osvojim taj trofej i ove godine sa Bayernom.”, rekao je Alonso za njemačke medije.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!