NaslovnicaVijestiXabi Alonso otkrio reakciju Ancelottija svaki put kad mu spomene finale Lige...

Xabi Alonso otkrio reakciju Ancelottija svaki put kad mu spomene finale Lige prvaka 2005. godine

Xabi Alonso će se povući iz nogometa na kraju tekuće sezone, nakon što je u karijeri osvojio skoro sve što se moglo osvojiti.

Xabi Alonso otkrio reakciju Ancelottija

Mnogi profesionalni nogometaši bi dali sve za osvajanje Svjetskog ili Europskog prvenstva, a on je osvojio oboje, kao i mnoštvo drugih klupskih trofeja.

Španjolac je prvi put osjetio ukus pobjede osvojivši Ligu prvaka 2005. godine sa Liverpoolom. Alonso je bio jedan od igrača ‘Redsa’ koji su pokrenuli čudesni povratak protiv AC Milan nakon što su gubili čak 3-0.

“Uradili smo jednu od najtežih stvari u povijesti nogometa”, rekao je Xabi za Liverpool Echo.

“Bilo je to čudo u Istanbulu. Čitao sam da je milion ljudi bilo na ulicama Liverpoola i slavilo. Svi su u potpunosti poludjeli, znati da se Liverpool vratio na vrh Europe, taj osjećaj se ne može uporediti ni sa jednim drugim.”

Nažalost po klub sa Anfielda, nisu uspjeli ponoviti isti uspjeh kada su se dva tima ponovo sastala u finalu Lige prvaka 2007. godine. Tad su se Talijani osvetili i slavili 2-1 u Ateni.

Od tada, Alonso je zaigrao u Ancelottijevim klubovima, prvo u Real Madridu, a zatim sad i u Bayern Munchenu. Veznjak je priznao da Ancelotti uvijek ima isti odgovor na šalu o finalu Lige prvaka 2005. godine.

“Kad god se šalim s njim u vezi tog finala, on mi odgovori ‘Xabi, ti imaš trofej koji pripada meni’, a ja mu odgovorim ‘dobio si ga nazad dvije godine kasnije, tako da ne brini’.”

“U finalu 2007. godine nismo imali sreće kao u finalu dvije godine ranije.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!