Xabi Alonso otkrio u kojem klubu se želi oprostiti od nogometa

Xabi Alonso otkrio u kojem klubu se želi oprostiti od nogometa. Umirovljenje za Xabi Alonsa je zaista blizu. Sa svojim 35. rođendanom koji se bliži, Španjolac je svjestan da su njegovi dani odbroajni i da mora ubrzo razmišljati o mirovini.

Xabi Alonso otkrio

To će biti velika šteta. Za 17 godina, otkad je njegova profesionalna karijera počeli u 1999. godini za Real Sociedad B, Alonsko je krasio profesionalni nogomet svojim dodirom, stilom i nevjerojatnim rasponom dodavanja.

Doista, Liverpool, Real Madrid i Bayern, on je izgradio reputaciju u veznom redu tih timova.

Na toj poziciji ima stvarno malo boljih igrača od njega. No, vrijeme je došlo. Samo je pitanje vremena prije nego što se bude morao pomiriti sa mjestom na klupi.

Alonso shvaća tu činjenicu, ali je otkrio kako planira ostati u Bayernu i otići u mirovinu kada ih napusti, unatoč zainteresovanosti iz Serije A za njega.

Govoreći za španjolsku Marcu, rekao je: “Mislim da će Bayern biti moj posljednji klub. Dok to moj um i tijelo mogu podnijeti, želim nastaviti igrati na razini elite..”

“A što će biti sa Bayernom – Ne mislim da postoji još jedan korak u seniorskom nogometu za mene. Volio bi otići u Italiju, ali nema vremena za to sada.”

Ostavite svoj komentar..

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)