NaslovnicaVijestiXavi Hernandez otkrio s kojom zvijezdom Bayerna bi volio zaigrati u Kataru

Xavi Hernandez otkrio s kojom zvijezdom Bayerna bi volio zaigrati u Kataru

Legendarni igrač Barcelone i bivši španjolski reprezentativac izjavio je kako bi volio da mu se zvijezda Bayern Munchena Franck Ribery pridruži u trenutnom klubu Al-Saddu iz Katara.

Xavi želi igrati sa Riberyjem

Francuz je jedan od ključnih igrača bavarskog velikana otkako je stigao u klub iz Marseillea 2007. godine, a ukupno je postigao 112 golova u 367 nastupa u svim takmičenjima.

Ipak, ove sezone nije u planovima Juppa Heynckesa, te je skupio samo devet nastupa u Bundesligi. 34-godišnjak će po svemu sudeći napustiti Allianz Arenu na kraju sezone, nakon što mu istekne ugovor sa klubom.

Xavi je izjavio kako bi volio da mu se Ribery pridruži u Kataru, te da smatra kako je on jedan od najboljih francuskih igrača svih vremena.

“Bilo bi sjajno kada bi došao Franck Ribery”, rekao je bivši veznjak Barcelone u intervjuu za njemački Bild, te nastavio: “Kvalitet života ovdje je fantastičan. Ovo je sjajna zemlja, dobra za obiteljski život.Ugodno je, svi su sretni. Naravno, kvalitet nogometa je drugačiji nego u Europi, ali bilo bi lijepo kad bi Franck Ribery došao ovdje.”

[su_bonus]

Na pitanje novinara koji klub u Kataru bi peporučio Riberyju, Xavi je rekao: “Moj klub Al-Sadd. Volio bih igrati zajedno s njim, bilo bi lijepo kad bi mi se pridružio. On je jedan od najboljih igrača u posljednjem desetljeću u Europi. Sigurno je jedan od najboljih igrača u povijesti Francuske, vrhunski igrač.”

Franck Ribery je osvojio čak sedam titula prvaka Bundeslige otkako je stigao u klub iz Minhena, a također je osvajao i Kup pet puta, Superkup četiri puta, te po jednom Ligu prvaka, UEFA Superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo.

Bayern Munchen je trenutno na prvom mjestu u Bundesligi sa 41 osvojenim bodom nakon 17 odigranih kola. Na drugom mjestu sa 11 bodova manje nalazi se Schalke, dok se trećeplasirana Borussia Dortmund nalazi na trećem mjestu sa 28 osvojenih bodova. U top četiri još se nalazi i Bayer Leverkusen sa također 28 osvojenih bodova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!