NaslovnicaVijestiXavi imenovao dva igrača koja će zamijeniti Lionel Messija i Cristiana Ronalda

Xavi imenovao dva igrača koja će zamijeniti Lionel Messija i Cristiana Ronalda

Xavi imenovao dva igrača koja će zamijeniti Lionel Messija i Cristiana Ronalda. Tužan je osjećaj samo i pomisliti da će Lionel Messi i Cristiano Ronaldo jednog dana morati da napuste profesionalni nogomet.

Xavi imenovao

Oba igrača su osvojila po pet Zlatnih lopti, u svojim su tridesetim i Ronaldo je počeo pokazivat znakove pada forme ove sezone.

Zvijezda Real Madrida je postigla samo osam golova u 17 ligaških utakmica ove sezone i po prvi put izgleda pobjediv.

Nakon što je to rečeno, PSG-ov napadač Kylian Mbappe smatra da Ronaldo nije u padu forme.

“Ronaldo nije u padu. Ako je on u padu, onda su mnogi drugi igrači u padu,” Mbappe je rekao ovog tjedna za Goal.

[su_live_koeficijenti_v2]

Prošle godine obilježena je 10 uzastopna godina da su Messi ili Ronaldo osvojili Zlatnu loptu i taj broj će dostići 11 ako Messi mogne nastaviti svoju vrhunsku formu u Barceloni.

Koji god igrač preuzme dominaciju, to će ići u povijest i španjolska legenda Xavi misli da zna tko će to biti.

Bivši veznjak Barcelone vjeruje da će Neymar biti sljedeći igrač koji se ne zove Messi ili Ronaldo, a koji će osvojiti Zlatnu liptu i vjeruje da će se Brazilac boriti sa suigračem iz PSG-a Mbappeom za tu prestižnu nagradu za najboljeg igrača na svijetu u godinama koje dolaze.

“Imam veliko poštovanje prema njemu, on je fantastičan nogometaš”, rekao je Xavi o Neymaru za RMC Sport.

“Kada Messi i Cristiano Ronaldo padnu u formi i smanje svoju razinu, on će biti sljedeći pobjednik i osvajač Zlatne lopte.”

“Kada se Messi i Ronaldo povuku, rasprava o najboljima na svijetu bit će između Neymara i Mbappea.”

Kako uzbudljivo za PSG, znajući da imaju dva najbolja igrača na planeti u svojim redovima.

Mbappe zapravo ostaje igrač Monaca, ali njegova posudba na Park Prinčeva postat će trajna na ljeto.

[su_bonus]

Par je postigao 42 gola za PSG ove sezone i stvari će tek da postanu vrlo zanimljive, jer će se PSG sastati sa Real Madridom u osmini finala Lige prvaka.

Unai Emeryeva ekipa putuje u Španjolsku za prvu utakmicu protiv Real Madrida sljedeći tjedan prije nego što budu domaćini europskom prvaku 6. ožujka. Najbolja utakmica u osmini finala.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!