NaslovnicaVijestiXavi imenovao jednog igrača koji bi bio idealno pojačanje za Barcelonu

Xavi imenovao jednog igrača koji bi bio idealno pojačanje za Barcelonu

Xavi imenovao jednog igrača koji bi bio idealno pojačanje za Barcelonu. Uz nogometnu sezonu koja počinje ovog vikenda, najveće europske ekipe bi se nadale da će njihovi transfer poslovi biti završeni do sada.

Xavi imenovao

U stvarnosti, niti jedna momčad nije u savršenom stanju i nema sumnje da će se dogovori voditi do 31. kolovoza.

Naravno, većina klubova je već bila aktivna u ovom prijelaznom roku, sa velikim brojem ekipa iz Premier lige koje su već objavile svoja pojačanja.

Manchester United je doveo Romelu Lukakua iz Evertona za 75 milijuna funti, što ga čini najskupljim transferom u Engleskoj.

[su_cashout]

Arsenal je također bio zauzet i oborio svoj prethodni rekord, dovodeći Alexandre Lacazettea iz Lyona za tek nešto manje od 53 milijuna funti.

Što se tiče trenutnog prvaka Chelseaja, oni su također doveli napadača Alvaro Moratu iz Real Madrida za oko 70 milijuna funti.

Unatoč tome što se Chelseaju pridružio Tiemoue Bakayoko i Antonio Rudiger, menadžer Antonio Conte i dalje želi dovesti par igrača.

On očajnički želi dovesti krilnog i još jednog veznjaka i čini se da se sve više uznemiruje zbog nedostatka transfera nakon Morate.

Ali barem je napravio tri velika transfera. Rezervirajte misli i za Ernesta Valverdea, koji je imao vrlo tiho ljeto u Barceloni.

Najveći transfer je bio Nelson Semedo iz Benfice, ali nakon što je Neymar otišao u PSG za nevjerojatnih 222 milijuna eura, zasigurno se očekuje jedno veliko ime.

Španjolska ekipa je povezana sa transferima Liverpoolovog Philippea Coutinha i Monacovog Kylian Mbappea, ali do sada ovog ljeta nisu uspjeli.

[su_bonus]

Vrijeme ističe, klub mora potpisati nekoga uskoro, ako žele imati dovoljno veliku momčad da mogu izdržati cijelu sezonu u više natjecanja.

Katalonska legenda Xavi vjeruje da točno zna tko bi bio najbolji za Barcelonu, a to nisu ni Mbappe, ni Coutinho.

“Marco Verratti bi bio idealan za Barcelonu”, izjavio je 37-godišnjak za Goal.

“Rakitić jasno radi sjajan posao, mislim da se prilagodio nogometu Barcelone. Možda radi manje očigledan posao, koji ljudi i ne cijene baš toliko.”

Također pročitajte: Gareth Bale imenovao tri najuzbudljivija igrača protiv kojih je igrao

No, Xavi je dodao da bi PSG-ov veznjak mogao isto tako učinti vrlo dobre stvari u toj ulozi, ako bi se preselio na Nou Camp.

“Verratti također ima talenat za igranje u Barceloni. Također mislim da je on tip igrača koji sam i ja bio.”

Sa samo tri tjedna do zatvaranja prijelaznog roka. Barcelona mora djelovati vrlo brzo ako žele potpisati ova tri igrača, koji su navodno glavne mete ovog ljeta.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!