NaslovnicaVijestiXavi imenovao pet najboljih veznih igrača na svijetu

Xavi imenovao pet najboljih veznih igrača na svijetu

Xavi imenovao pet najboljih veznih igrača na svijetu. Barcelonina legenda Xavi se smatra jednim od najvećih veznih nogometaša koji su ikada igrali nogomet.

Xavi imenovao

Španjolac je igrao 800 puta za Barcelonu, osvojivši osam ligaških i četiri Lige prvaka tijekom 17 sezona na Camp Nou.

Također je prikupio nevjerojatna 133 nastupa za svoju zemlju, osvojivši Svjetsko prvenstvo i dva Europska prvenstva.

Sada, Xavi je u Kataru sa Al Saadom i još uvijek dobiva trofeje. Nedavno je bio kapetan svojoj ekipi i odveo ih do finala Emir kupa, a u 37 godini života ne pokazuje znakove zaustavljanja.

[su_bet365__1m_spectacular]

Ali, na europskoj sceni, mlađi su veznjaci su došli i svoju igru su podigli za nivo više.

Dok su Xavi i njegov suigrač Andres Iniesta smatrani najboljim veznim igračima u nogometu tijekom proteklog desetljeća, sada su Xavija zamolili da on imenuje svoje omiljene veznjake u modernom nogometu.

U intervjuu za Le Parisien, Xavi je imenovao pet aktualnih zvijezda koje voli gledati u veznom redu.

Iznenađujuće je što nije imenovao niti jednog trenutnog igrača Barcelone, ali jeste čak dva igrača iz Real Madrida, Toni Kroosa i Luku Modrića.

[su_euro_soccer_bonus]

Iako nije imenovao niti jednog aktualnog igrača sa Camp Noua, spomenuo je Thiago Alcantaru koji je naučio svoj zanat u Barceloni prije nego što se preselio u Bayern Munchen.

Također pročitajte: Analiza posljednjeg kola u Premiershipu: Borba za mjesto koje vodi u Ligu prvaka još uvijek traje

Njegov konačni izbor je bio bivši igrač Madrida, Mesut Ozil i igrač koji je prozvan kao nasljednik Andres Inieste – Marco Verratti.

Pet nevjerojatnih igrača, ali jesu li oni baš dobri kao što je to Xavi bio u svoje vrijeme?

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!