NaslovnicaVijestiXavi imenovao svog bivšeg suigrača kojeg bi Barcelona trebala vratiti na Camp...

Xavi imenovao svog bivšeg suigrača kojeg bi Barcelona trebala vratiti na Camp Nou

Xavi imenovao svog bivšeg suigrača kojeg bi Barcelona trebala vratiti na Camp Nou. Tijekom godina, Barcelona je pustila niz talentiranih igrača zbog jednog ili drugog razloga. Neki su napustili klub u potrazi za više redovitog nogometa, dok su drugi krenuli dalje, jer ih više nisu htjeli na Camp Nou.

Xavi imenovao

Za one u drugoj kategoriji, samo zato što ih više nisu htjeli na Camp Nou, ne pravi ih lošim igračima, zapravo, bivša legenda kluba misli da bi jednog trebali vratiti natrag.

Xavi nije bio u klubu već dvije godine, gdje se preselio u Katar 2015. godine, ali je jasno da on i dalje prati zbivanja u klubu i ne boji se dati svoje mišljenje o stvarima koje su im potrebne kako bi se osiguralo da ostanu na vrhu.

[su_euro_soccer_bonus]

On, kao i svi drugi koji gledaju Barcelonu redovito, neće biti u stanju ignorirati činjenicu da se bore za poziciju beka ove sezone.

Stalno se Blaugrana borila kako bi pronašla odgovarajućeg desnog beka otkad je Dani Alves preko ljeta otišao u Juventus, a Aleix Vidal se teško snalazi, ostavljajući Sergi Roberta da uskače i popuni tu poziciju.

I zbog toga, veteran veznjak je predložio da bi klub trebao da vrati popularnog Brazilca ukoliko želi biti siguran da se može natjecati sa Real Madridom na vrhu tablice.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Alves je odigrao ključnu ulogu u Juventusovoj pobjedi nad Barcelonom u Ligi prvaka tijekom tjedna, dokazao je da unatoč godinama on još uvijek ima mnogo toga za ponuditi na najvišoj razini.

Govoreći u intervjuu za Goal, legendarni veznjak je istaknuo sve ovo gore i bio je pun hvale za njegovog starog suigrača, a zatim je aludirao da Barcelona mora da ga vrati nazad na Nou Camp.

Također pročitajte: Manchester United v Chelsea: Mogu li Crveni đavoli zaustaviti plavu zvijer na putu do naslova?

Međutim, šanse da se Alves vrati u klub su vrlo male. Prvo, oni će morati uvjeriti Juveta da ga proda, što bi bilo gotovo nemoguće s obzirom kako je igrao ove sezone.

I drugo, Alves je nedavno dao intervju tvrdeći da se na kraju u Barceloni osjećao nepoželjnim i da je želio otići. S obzirom za njegov novi život u Italiji, teško je da će Alves ikada više da se vrati u Barcelonu, unatoč njegovoj velikoj ljubavi prema tom klubu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!