NaslovnicaVijestiXavi napravio kontraverznu tvrdnju o Messiju u Barceloni

Xavi napravio kontraverznu tvrdnju o Messiju u Barceloni

Xavi napravio kontraverznu tvrdnju o Messiju u Barceloni. Lionel Messi je praktički živi Bog u Barceloni, a to je zbog dobrog razloga.

Xavi napravio

Prošao je kroz redove La Masie, Argentinac je najbolji strijelac svog kluba i zemlje svih vremena. 30-godišnjak je praktički osvojio svaki trofej koji mu je bio na raspolaganju i ima pet Zlatnih lopti koje se nalaze u njegovom trofejnom kabinetu.

Jedina stvar koja je izgleda predodređena da izbjegne Messijevu nevjerojatnu karijeru je uspjeh na međunarodnoj sceni.

Svjetsko prvenstvo 2014. godine je izgledalo kao da će ponuditi zadnji komad zagonetke, ali Argentina je poražena od Njemačke, bez obzira na to što je njihova zvijezda osvojila Zlatnu loptu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Od tada, dva uzastopna finala Copa Amerike su izgubljena i to je izazvalo njegovu kratku mirovinu od reprezentacije.

Postavljaju se pitanja o tome dokle bi Messi stigao i što bi sve osvojio da je igrao za Njemačku ili Italiju ili možda Španjolsku.

Govoreći za TyC Sports, Xavi je objasnio: “Argentina nije imala sreću koja je potrebna za osvajanje naslova.”

“morali bi biti u jedinjeni kako bi osvojili važan trofej.”

“Kada sam bio u Barceloni, dobio sam osjećaj da Lionel Messi i Javier Mascherano nisu uživali u igranju sa svojom reprezentacijom.”

[su_live_koeficijenti_v2]

Ovo je bila jedna kontraverzna izjava Xavija.

“Ne bih mogao zamisliti Svjetsko prvenstvo bez Messija”, rekao je bivši španjolski reprezentativac.

“Južnoameričke kvalifikacije su poput europskog turnira, siguran sam da će se kvalificirati i da će biti jedan od kandidata za osvajanje trofeja. Messi ima izvrsne suigrače.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!