NaslovnicaVijestiXavi: Naravno da će Guardiola biti uspješan u Premier ligi

Xavi: Naravno da će Guardiola biti uspješan u Premier ligi

Legendarni Xavi Hernandez je podržao svog bivšeg trenera Josepa Guardiolu, koji će po svemu sudeći sljedeće sezone voditi klub iz Premier lige.

xavi guardiola

Guardioli ugovor sa “bavarcima” ističe na kraju trenutne sezone, a mediji nagađaju da je njegova nova destinacija Manchester City. I sam Guardiola je priznao da je njegov sljedeći izazov voditi klub iz Premier lige.

Xavi, koji je osvojio tri puta La ligu, te dva puta Ligu prvaka pod vodstvom Guardiole u Barceloni, vjeruje da će GUardiola uspjeti gdje god otišao.

“Mislim da se takvo pitanje ne treba ni postavljati. Naravno da će biti uspješan, kao što je bio uspješan do sada. Iz načina na koji je Barcelona igrala i na koji Bayern trenutno igra, jasno je da on ima posebnu filozofiju nogometa u kojoj ljubitelji nogometa moraju uživati, ali Pep je i više od toga.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

Xavi je otkrio da je treniranje kluba iz Premier lige dugoročna želja Guardiole, te se prisjetio njihovih razgovora o tome dok su obojica bili u Barceloni.

“Nikada nije bilo pitanje da li će Guardiola trenirati klub u Engleskoj, već kada će trenirati. Dok sam bio u Barceloni uvijek nam je pričao o Premier ligi, i napominjao nas da moramo poštovati klubove iz te lige koji su jako kvalitetni, zatim igrače i tempo igre koji se tamo igra.”

“Čak i kada je bio u Barceloni, jasno se moglo vidjeti da je njegov san da jednog dana trenira u Engleskoj.”

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!