NaslovnicaVijestiXavi otkrio jedinu stvar u kojoj je Cristiano Ronaldo bolji od Messija

Xavi otkrio jedinu stvar u kojoj je Cristiano Ronaldo bolji od Messija

Xavi otkrio jedinu stvar u kojoj je Cristiano Ronaldo bolji od Messija. Lionel Messi je uvijek govorio da pojedinačne nagrade za njega znače vrlo malo, ali Barcelonina zvijezda mora da je makar malo ljut zbog toga što će se njegov dugogodišnji suparnik Cristiano Ronaldo uskoro izjednačiti po broju Zlatnih lopti.

Xavi otkrio

Messi je vodio četiri na prema jedan kada su Zlatne lopte u pitanju u 2012. godini, ali portugalski napadač, koji nije tajio intenzivne želje za osvajanjem pojedinačnih priznanja tijekom svoje karijere, a posljednjih godina mu je to i uspjelo.

Ronaldo je osvojio Zlatnu loptu 2013., 2014. i 2016., dok je Messi svoju petu Zlatnu loptu osvojio u 2015. godini.

No, Ronaldo će ga ponovo sigurno sustići, gdje će na kraju godine biti 5-5 u Zlatnim loptama, nakon što je ove godine Portugalac osvojio La Ligu i Ligu prvaka sa Los Blancosima.

Kladionice su trenutačno postavile Cristiana Ronalda kao favorita, a koeficijent na njega je 1.03 za osvajanje Zlatne lopte 2017. godine, a na Messija je 17.00. Možemo slobodno reći da bi bio šok ukoliko Ronaldo ne osvoji ovu nagradu u prosincu.

[su_bet365_app]

Ronaldo želi biti upamćen kao najveći igrač svih vremena i taj san bi mogao postati stvarnost ako osvoji Zlatnu loptu više puta nego Messi prije nego što se povuče iz nogometa.

Međutim, za čisti nogometni talenat, postoji argument koji sugerira da nema prirodno nadarenog igrača većeg od Messija, koji nogomet igra na vrlo lagan način.

Xavi, koji je uvijek inteligentno govorio o nogometu, svakako vjeruje da postoji jedan aspekt Ronaldove igre koja je jača od Messijeve.

“Ronaldo je bolji u šutevima”, komentirao je Xavi, pozivajući se na Cristianovu završnicu, “On je nevjerojatan igrač.”

[su_live_koeficijenti]

Međutim, legenda Barce vjeruje kako je Messi još uvijek neusporediv sa bilo koji drugim nogometašem.

“Ali sa Messijem se ne možete usporediti”, dodao je. “Messi je gospodar u kolektivnim i individualnim osjetilima. Ali za Ronalda, takva povezanost traži puno.”

Također pročitajte:  Španjolska v Italija: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2018

“Messi je u svemu dobar. Ako bi trener rekao da ćemo se svi iz tima vraćati u obranu, onda bi Messi bio najbolji i u tome. Ako pitate Ronalda da igra sa jednim ili dva dodira, onda ne znam hoće li on biti najbolji u tome.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!