NaslovnicaVijestiXavi otkrio za koga će navijati u derbiju Manchestera u subotu

Xavi otkrio za koga će navijati u derbiju Manchestera u subotu

Legenda Barcelone, Xavi Hernandez rekao je da neće podržavati Manchester City u derbiju protiv Manchester Uniteda samo zbog Pepa Guardiole, unatoč dobrim odnosima sa svojim bivšim trenerom. ‘Derbi Manchestera’ igra se u subotu, a španjolski nogometaš kaže da će ipak malo biti na strani Uniteda jer tamo ima dobre prijatelje kao što su Juan Mata i David de Gea.

1707222-36142843-2560-1440

“Podržavat ću nogomet. Želim najbolje za pobjedu. Volim svog bivšeg trenera, ali u Unitedu također imam Matu i De Geu, dva moja dobra prijatelja..uživat ću u igri”, rekao je Xavi.

Xavi ima samo riječi hvale i za portugalskog stručnjaka, Josea Mourinha koji vodi Manchester United i perfektno je započeo sezonu sa jednim od najvećih svjetskih klubova. U klub su došla dva velika imena – Paul Pogba i Zlatan Ibrahimović.

“Mourinho je bio izuzetan dok sam nastupao u Barceloni. Bio je veoma profesinalan, i veoma zahtjevan. Učio nas je da vjerujemo u ‘Barcin stil’. No, kada je postao glavni trener u drugom klubu promijenio je filozofiju, no ja mogu samo govoriti o dobrom iskustvu sa njim.”, rekao je iskusni Xavi.

Na pitanje novinara da li bi mogao igrati pod palicom Josea Mourinha, Xavi je odgovorio pozitivno.

“Pedro je igrao sa Mourinhom, Xabi Alonso sa Guardiolom, mislim da bih ja mogao sa Mourinhom. Ne mislim da njegov stil ne odgovara nogometu. Ali zašto da ne, mi smo profesionalni, svi mijenjaju radna mjesta, iako je istina da mi Barcelona uvijek bila na prvom mjestu.”

Također, ima samo najbolje riječi i za Pepa Guardiolu za kojeg smatra da je taktičar koji nema konkurencije.

“Na polju taktike, tu je Pep Guardiola i nitko drugi.” Za kraj, komentarisao je i rivalstvo između Lionela Messija i Cristiana Ronalda.

“Ronaldo je izvanredan, ali u odnosu na Messija, za mene i sve one koji vole nogomet ne treba porediti njih dvojicu. Messi će biti broj jedan sve dok on želi. On je superioran u odnosu na sve i najbolji je na svijetu, osim možda za one koji navijaju za Real Madrid.”, rekao je Xavi.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!