NaslovnicaVijestiXavi: Prije bih izabrao United nego Liverpool

Xavi: Prije bih izabrao United nego Liverpool

Xavi legenda Barcelone otkriva kako mu je žao jer nikad nije igrao u Premiershipu u svojoj bogatoj nogometnoj karijeri.

izabrao United nego Liverpool

Xavi je prošle sezone napustio Barcelonu nakon 24 sezone i prešao u katarski Al Sad. Xavi tvrdi kako ima mnogo respekta za Premiership.

U pitanju je takmičenje koje je velika atrakcija za svakog fudbalera. Sve je sjajno, stadioni, tereni, navijači koji žive za fudbal, tamo je sve neverovatno”, rekao je Xavi pa nastavio:

“Premiership ima mnogo jakih klubova, poput Chelseaja, Uniteda, Citya, Arsenala, Liverpoola. Ako bih birao gdje bih igrao, izabrao bi klub sa sjajnom historijom, United ili Liverpool. Znam da ima klubova koji su se uzdigli, poput Manchester Citya, ali meni je United omiljen kada se gleda historija kluba”, završio je Xavi.

Forum kladionica
izabrao United nego Liverpool

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!