NaslovnicaVijestiXavi: Problem Cristiana Ronalda je što postoji Leo Messi

Xavi: Problem Cristiana Ronalda je što postoji Leo Messi

Nogometaš Al Sadda Xavi Hernandez rekao je da je Cristiano Ronaldo “spektakularan”, ali da je problem Cristiana Ronalda to što postoji Lionel Messi, koga smatra najboljim nogometašem u povijesti. U diskusijama oko toga tko je najbolji nogometaš svih vremena stalno se spominju Ronaldo i Messi, a Xavi, koji je igrao s Messijem u Barceloni, rekao je da Ronaldo zaslužuje poštovanje, ali da nije bolji od Argentinca.

problem cristiana ronalda

“Cristiano Ronaldo je rođeni strijelac, spektakularan nogometaš. Ali problem je što je tu Messi, koji je za mene najbolji nogometaš u povijesti.”, rekao je Xavi za televiziju A Bola.

Barcelona i Real Madrid se bore za šampionsku titulu u Primeri. Obje momčadi imaju po 81 bod, ali Real ima utakmicu manje, s tim da madridski tim igra Ligu prvaka. Večeras igraju svoju prvu polufinalnu utakmicu protiv Atletico Madrida na Santiago Bernabeuu.

>>Mbappe i Buffon iznijeli očekivanja pred polufinale Lige prvaka

U dosadašnjem dijelu sezone 2016/17 Lionel Messi je postigao 49 pogodaka u svim natjecanjima, dok je Cristiano Ronaldo zabio 33 gola. U španjolskom prvenstvu argentinski nogometaš ima 33 pogotka, dok Ronaldo na svom kontu ima 20 golova u Primeri.

[su_bet365__1m_spectacular]

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!