NaslovnicaVijestiXherdan Shaqiri otkrio zašto je Inter zamijenio Stoke Cityjom

Xherdan Shaqiri otkrio zašto je Inter zamijenio Stoke Cityjom

Vrijeme Xherdana Shaqirija u Interu iz Milana već je prošlo, a Švicarac je odlučio u javnosti reći kako se div iz Serije A odnosi prema igračima dok su ozlijeđeni.

OIR_resizer

Shaqiri je u prošlom zimskom prijelaznom roku preselio na San Siro prije nego što je otišao u Stoke City za 17 milijuna eura.

Švicarac je imao problem s ozljedom za vrijeme igranja u Interu, a razlog zbog kojeg je napustio Milan bio je loš odnos liječničke službe prema njemu, no i ostalim ozlijeđenim igračima.

“Jednom sam bio ozlijeđen i trebao sam biti spreman za utakmicu, a onda me liječnička služba razočarala.”

“Pola sata sam sjedio u automobilu i bio užasnut. Upravo zato je Stoke City bio jedan od mojih najboljih odluka. Ovdje imamo čak sedam fizioterapeta koji se brinu o meni.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!