NaslovnicaVijestiYaya Toure donira 100.000 funti žrtvama napada u Manchesteru

Yaya Toure donira 100.000 funti žrtvama napada u Manchesteru

Yaya Toure donira 100.000 funti žrtvama napada u Manchesteru

Nogometaš Manchester Cityja Yaya Toure i njegov agent namjeravaju doniraju 100.000 funti za pomoć žrtvama napada u Manchesteru na koncertu Ariane Grande u kojem je poginulo 22 ljudi, a ozlijeđeno 59.

yaya toure donirao

“Mi želimo pomoći žrtvama, obiteljima nestalih i onih koji su trenutno u bolnici”, rekao je agent Dimitri Seluk za BBC.

On je naveo da je u kontaktu s listom Manchester Evening News i da će im lokalni list pomoći da pošalju novac onima kojima je zaista potreban.

“Mislim da je potrebno nekoliko dana da se sve organizira, ali Jaja je u Engleskoj i mogao bi doći donijeti ček. Yayavoli Manchester i ima velike simpatije prema gradu i ljudima koji u njemu žive”, rekao je Seluk.

>>Kakvog je talenta Real Madrid potpisao, dolazi kad postane punoljetan

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

Toure je u Manchester Cityju od 2010. godine.

U terorističkom napadu u ponedjeljak navečer u koncertnoj dvorani u Manchesteru, po završetku koncerta mlade američke pjevačice Ariane Grande, poginule su 22 osobe, među kojima ima djece, a 59 je povrijeđeno. Odgovornost za napad preuzela je Islamska država.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!