NaslovnicaVijestiYaya Toure imenovao igrača Uniteda kojeg je nagovarao da dođe u City

Yaya Toure imenovao igrača Uniteda kojeg je nagovarao da dođe u City

Yaya Toure imenovao igrača Uniteda kojeg je nagovarao da dođe u City. Jose Mourinho i Pep Guardiola su imali vrlo zauzet ljetni prijelazni rok prošle godine u Manchester Cityju i Unitedu.

Yaya Toure imenovao

Svaki je potrošio oko 150 milijuna funti, a Mourinho je doveo Zlatana Ibrahimovića, Paul Pogbu, Henrikh Mkhitaryana i Eric Baillyja.

S druge strane, Guardiola je potpisao Claudio Brava, John Stonesa, Leroy Sanea, Ilkay Gundogana i Gabriel Jesusa, koji je stigao u siječnju.

Obje ekipe su također uživale u mješovitim sudbinama sa novim igračima. Dok Pogba još nije opravdao novac za koji je doveden pod vodstvom Jose Mourinha, čini se da je Guardiola iskopao dragulj u Jesusu.

[su_bet365__1m_spectacular]

Nasuprot tome, Ibrahimović i Bailly su odlični za United ove sezone, dok Stones nije sasvim opravdao 50 milijuna funti za koje je doveden.

Još jedno zanimljivo ljeto nas očekuje od dva Manchestera, pri čemu je United navodno spreman potrošiti oko 300-400 milijuna funti na nova pojačanja.

City će sigurno imati sličnu sumu za Guardiolu, gdje će imati pravo da potpiše koga god on želi, kako bi osvojio treći naslov Premier lige za Građane u šest godina.

Čini se da je bilo samo pitanje vremena prije nego što se United i City vrate kao dominantne snage u Engleskoj, ali prema Yaya Toureu, njegova ekipa je trenutno mnogo bolja.

Na pitanje prije vikenda, da li je City prvio klub u Manchesteru, on je odgovorio: “Da, naravno, cijelo vrijeme smo bolji i završavamo iznad njih na tabeli, to pokazuje kako Cityju ide vrlo dobro.”

[su_euro_soccer_bonus]

I odražavajući se na Manchesterov derbi u četvrtak, Toure je inzistirao da su zaslužili pobjedu.

“Bio nam je potreban taj zadnji paps ili gol,” rekao je Toure. “Moramo poboljšati našu završnicu da budem iskren. Svaka čast Unitedu, u obrani su bili vrlo jaki, a moj prijatelj Eric Bailly je bio jako dobar.”

Također pročitajte: Listić dana – subota, 28. travanj

Tijekom istog intervjua, koji je objavio Telegraph, od Tourea je tražena procjena Unitedove trenutne momčadi, na što je otkrio da je pokušao nagovoriti Pogbu da dođe u City prošlog ljeta.

“On je dobar dečko”, rekao je Toure. “Pametan je i malo sam razočaran, jer sam razgovarao sa njim i htio sam da dođe u City, ali to se nije dogodilo.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!