NaslovnicaVijestiYaya Toure: Znao sam da će me Pep jednom trebati, bio sam...

Yaya Toure: Znao sam da će me Pep jednom trebati, bio sam spreman

Manchester City danas je stigao do pobjede u 12. kolu Premiershipa u gostima na Selhurst Parku protiv Crystal Palacea 1-2. Dva pogotka za goste postigao je Yaya Toure, koji je u prethodnom periodu imao dosta problema sa trenerom Cityja koji ga je često izostavljao iz ekipe. Nakon utakmice, igrač Obale Bjelokosti rekao je: “Znao sam da će me Pep jednom trebati.”

Pep

Toure je po prvi put nakon godinu i pol postigao dva pogotka na nekoj utakmici.

“Imao sam sreće. Bio sam oduševljen što igram, bilo mi je jako teško prethodnih tjedana, mjeseci i sretan sam što opet igram nogomet. Suigrači su mi pljeskali na putu do svlačionice? Uvijek me podržavaju, a ja sam mentalno bio spreman, ponašao se profesionalno i znao sam da će me jednoga dana trener trebati.”

Leicester City je poražen od Watforda 2-1, a akutelni prvak Premiershipa je na 14. mjestu na tablici, no Claudio Ranieri je zadovoljan.

“Rekao sam igračima ‘Bravo!’ jer dali su sve od sebe. Vratili su se nakon 2:0, dali sve, ali Watford se predobro branio. Igrali smo dobro, momčadski je duh dobar i zato sam zadovoljan”, rekao je Claudio Ranieri.

Ostali rezultati u Premiershipu:

Manchester United 1-1 Arsenal
Everton 1-1 Swansea
Southampton 0-0 Liverpool
Stoke 0-1 Bournemouth
Sunderland 3-0 Hull

U tijetku je utakmica između Tottenhama i West Hama, a tim Slavena Bilića 24. minute vodi 0-1. Manchester City će u sljedećoj utakmici Premiershipa gostovati Burnleyju koji se nalazi na 11. mjestu na tablici, a u ponedeljak gostuju WBA u okviru 12. kola.

Leicester Cityja očekuje utakmica sa Middlesbroughom koji svoju utakmicu 12. kola igra sutra kod kuće protiv Chelseaja koji niže odlične rezultate.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!