NaslovnicaVijestiZa Ibrahimovića Serija A je najbolja

Za Ibrahimovića Serija A je najbolja

Napadač PSG-a Zlatan Ibrahimović vjeruje da je italijanska Serija A najbolja liga na svijetu.

Serija A je najbolja

Ibrahimović je u Seriji A igrao za Juventus, Inter i Milan, a danas brani boje francuskog PSG-a. Smatra da je Serije A najbolja liga na svijetu.

“Serija A je najbolja liga i to je mjesto gdje sam postao poznat – u Juventusu. Nisam bio zvijezda u Ajaxu, sve se promijenilo kad sam došao u Juventus. Svijetu sam otvorio oči, vidjeli su me.

“U Seriji A sam igrao za tri velika kluba, osvajao sam naslove i igrao od 2004. do 2012. godine. I dalje je to najbolja liga za mene”, otkrio je Zlatan.

Ibrahimović se povezivao ponovo s Milanom, no nedavno je istakao da se neće vraćati u Italiju, a sada je aktivna priča o njegovom odlasku u Sjedinjene Američke Države.

“Milan me je želio, ali nisam htio da se vratim. Da sam pristao, danas bi bio u Milanu, ali sam želio da završim ovo u PSG-u gdje sam centar projekta od početka. Ne mijenja stvar, Milan je klub u kome sam se najbolje osjećao u svojoj karijeri. Inače, meni je Serija A i dalje najbolja liga na svijetu. Tu je i najteže i najljepše igrati, pogotovo napadačima. Jer tamo je najvažnije ne primiti gol i to je i izazov”, završio je Ibrahimović!

BONUS

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!