NaslovnicaVijestiZa najboljeg samo najbolje: Lord Bendtner karijeru nastavlja u Premier ligi

Za najboljeg samo najbolje: Lord Bendtner karijeru nastavlja u Premier ligi

Premier liga posebna je liga, ali i nepredvidljiva, pravi primjer za to upravo je ova sezona. No, njoj ipak nešto nedostaje – ali, stvari bi se mogli vratiti na svoje jer bih se Lord Bendtner mogao vratiti u Englesku.

OIR_resizer

Bivši napadač Arsenala trenutno igra za Wolfsburg, no ne želi da sve bude tako jednostavno stoga je odlučio ne samo promijeniti klub, već i državu. Možda je razlog za odlazak što je u prvih 11 bio samo četiri puta u ligi ove sezone.

Jedan trener potvrdio je kako su zainteresirani za vraćanje Danca u Englesku.

“Nicklas Bendtner je slobodan i zainteresirani smo za njegove usluge, no i za usluge još nekoliko igračima, želimo nekoga tko nas može podignuti u igri”, rekao je Alan Pardew.

Crystal Palaceu svakako treba netko tko može postizati pogotke obzirom da je njihov napadač Connor Wickham postigao svega jedan pogodak ove sezone. Ostatak pogodaka Palacea uglavnom su postigli veznjaci i krila. Yohan Cabaye postigao je pet pogodaka.

Pardew je isto tako rekao kako je Palace zainteresiran i za usluge još jednog bivšeg napadača Topnika, Emmanuela Adebayora.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!