NaslovnicaVijestiPoslali ponudu od 50 miliona eura: Manchester United pronašao jeftiniju alternativu za...

Poslali ponudu od 50 miliona eura: Manchester United pronašao jeftiniju alternativu za Koulibalya

U Manchester Unitedu, zbog nerealnih zahtjeva Napolija i Leicestera su odustali od Kalidou Koulibaly i Harryja Maguirea i već su pronašli novu transfer metu, za koju su već ponudili 50 milijuna eura naknade.

U Manchester Unitedu, užurbano traže konkretno pojačanje na poziciji središnjeg branitelja, a do sada su imali mnogo problema oko kupovine željenih meta. Prioritet je bio branič Napolia Kalidou Koulibaly, koji se posljednjih godina smatra jednim od najboljih branitelja u Seriji A. No, Talijani koji traže naknadu od 100 milijuna eura rezlog su zbog kojeg je United odustao od transfera.

AGENT POTVRDIO: Evo gdje će Gonzalo Higuain igrati sljedeće sezone!

Sličan odgovor stigao je u Manchester iz Leicestera, gdje za engleskog reprezentativca Harry Maguire traže 20 milijuna eura manje, a Sky prenosi da je United tako pronašao novu, jeftiniju alternativu.

Sky tvrdi da je United spreman platiti 50 milijuna eura za 22-godišnjeg francuskog braniča Issu Diopa, koji se u London preselio iz Toulousea neposredno prije početka sezone. Diop je odigrao 38 utakamica u dresu West Hama majici i pokazao se vrhunskim pojačanjem, a Sky dodaje da problemi Uniteda također nastaju s londonskim klubom, za koji se tvrdi da traži još najmanje 10 milijuna eura više.

United također želi dovesti sjajnog bočnog igrača Crystal Palacea Aaron Wana-Bissaku, ali Palace je već odbio prvu ponudu Uniteda od 45 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!