NaslovnicaVijestiZa njega ćemo NAĆI novac: Evropski velikan prodaje dragulja kojeg ŽELI cijeli...

Za njega ćemo NAĆI novac: Evropski velikan prodaje dragulja kojeg ŽELI cijeli svijet

Svi europski giganti počeli usmjerivati svoju pozornost na izvješća i novosti u njemačkim medijima, koji su otkrili da je možda najtelantovaniji igrač svoje generacije našao mjesto na transfer listi u svom trenutnom klubu.

Danas je njemački Bild objavio vijest da je Borussia iz Dortmunda spremna odreći se najvećeg talenta reprezentativca Amerike Kristijana Pulšića.

Američki nogometaš hrvatskog porijekla potpuno je oduševljen i iznenađenj zbog interesa Reala i Liverpoola, dok su u Dortmundu javili da je 19-godišnjak dostupan za prodaju ako netko za njega može platiti 80 milijuna eura i poslati ih na račun kluba.

>> Jose Mourinho užurbano traži POJAČANJA: Od pet zahtijeva, uprava mi je ispunila SAMO tri!

Amerikanac ima ugovor s Borussiom Dortmund do kraja sezone 2019/20, ali još uvijek iznenađuje da Nijemci još uvijek nisu započeli pregovore oko produženja ugovora, te bi ponovo mogli napraviti grešku kao sa Lewandowskim koji je u Bayern otišao bez odštete.

Za Pulišića su interes pokazali iz francuskog PSG-a, Manchester Uniteda, Manchester Citya i, naravno, Bayerna, koji ponovo želi oslabiti svog rivala i sada je prvi favorit za kupnju 19-godišnjeg veznjaka Dortmunda.

[su_bet365_100_bonus]

Kristijan Pulišić je do sada za Dortmund odigral 97 utakmica u svim nastupima a pri tome je zabio 12 pogodaka. On je postao najmlađi stranac koji je postigao pogodak u Bundesligi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!