NaslovnicaVijestiPogledajte video koji je objavila supruga Tonija Kroosa: Nije htio zvati stručnjake...

Pogledajte video koji je objavila supruga Tonija Kroosa: Nije htio zvati stručnjake za deratizaciju, pa je sam uhvatio miša u kući

Kada se pomisli na najbogatije nogometaše na svijetu, prvo što nam pada na pamet su luksuzne vile i brojno osoblje koje im je na raspolaganju za gotovo sve potrebe. Osobni kuhari, babysitterice, spremačice, osobni asistenti… sve se to povezuje s nogometašima koji na bankovnim računima imaju stotine milijuna eura.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Potpuno je razumljivo da u domu bogatih nogometaša postoje majstori za različite popravke, no video objavljen od strane supruge Tonija Kroosa pokazuje da se Nijemac ipak razlikuje od ostalih u tom pogledu.

Naime, u njihov dom u Madridu je ušao miš, no Toni nije htio pozvati stručnjake za deratizaciju. Umjesto toga, odlučio je sam uhvatiti miša, a video koji je objavila Jessica Kroos postao je pravi hit na društvenim mrežama.

Na kraju je Kroos uspio uhvatiti miša postavljanjem zamke u ormarić s posuđem, pokazujući da nije snalažljiv samo s loptom na terenu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!