NaslovnicaVijestiZabaleta karijeru nastavlja u Londonu

Zabaleta karijeru nastavlja u Londonu

Zabaleta karijeru nastavlja u Londonu! Nakon nezaboravne utakmice, kada su mu igrači i navijači priredili oproštaj za pamćenje, Pablo Zabaleta već aktivno traži novi klub, a vijesti koje stižu iz Engleske govore da će Zabaleta svoju karijeru nastaviti u Londonu, tačnije u West Hamu!

Zabaleta karijeru nastavlja u Londonu

Pouzdani izvori koji su bliski klubu iz Londona za ESPN su potvrdili da će West Ham United u narednoj sezoni biti jači za usluge argentinskog beka, Pabla Zabaletu. Iskusni 32-godišnji Argentinac će na ljeto, nakon 9 godina provedenih u klubu iz Manchestera, a u svom klubu ga želi vidjeti trener Slaven Bilić. Slaven Bilić nema uspješnu sezonu iza sebe, i učinit će sve da na ljeto pojača svoju ekipu, a glavna meta mu je upravo Zabaleta.

>> Zastrašujući sastav Španije za Euro

Argentincu čelnici West Hama nude dvogodišnji ugovor, sa mogućnosti produženja na još jednu godinu. Za igrača u tim godina je to odličan ugovor u odličnom klubu u odličnoj ligi. Bilić je u ovoj sezoni imao mnogo problema sa pozicijom desnog beka. Eksperimentisao je sa Michail Antoniem i Havard Nordtveitom jer Alvaro Arbeloa i Sam Bryan su imali katastrofalnu sezonu.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Zabaleta je prije par dana u utakmici protiv West Bromwich Albiona odigrao zadnju itakmicu pred domaćim navijačima. U igru je ušao u drugom poluvremenu i dobijao je glasne ovacije svaki puta kada je ima kontakt sa loptom. Na kraju utakmice igrači su ga bacali u zrak zbog dubokog traga koji je ostavio u klubu iz Manchestera. Kompany mu je također na terenu predao kaptensku traku pa je igrao kao kapiten kluba.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

 

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!