NaslovnicaVijesti"Zaboravite na Hazarda, Matićev pad forme je iznenađujuć!"

“Zaboravite na Hazarda, Matićev pad forme je iznenađujuć!”

Bivši engleski nogometaš, te asistent trenera u Chelseaju, Ray Wilkins, vjeruje da je Nemanja Matić pretrpio iznenađujući pad forme, iako je sva pažnja usmjerena na formu njegovog kolege Edena Hazarda.

Zaboravite na Hazarda, Matićev pad forme je iznenađujuć

“Plavcima” su vrlo loše krenuli u ovu sezonu, nakon prošlosezonskih uspjeha i osvajanja Premier lige i Liga kupa.

Nakon devet poraza u 16 ligaških utakmice cijenu za to je platio Jose Mourinho otkazom, dok su iz tima najviše kritizirani napadački orijentirani igrači kao što su Eden Hazard, Cesc Fabregas i Diego Costa.

Međutim, srpski reprezentativac Nemanja Matić je još jedan od igrača koji su igrali ispod svog standarda koji su pokazali u sezoni 2014/15.

Nakon što je u siječnju 2014. stigao iz Benfice, visoki veznjak je imao instant uspjeh u Mourinhovom sustavu, te je odigrao sjajno prošlu sezonu.

Matić je imao više uspješnih klizećih startova (101) od svih drugih igrača u timu sa Stamford Bridgea u sezoni u kojoj su osvojili titulu.

Wilkins, bivši pomoćnik Josea Mourinha u klubu, vjeruje da je 27-godišnjak, za razliku od Hazarda, izbjegao kritike koje je zaslužio.

“Istina je da Hazard nije na svom nivou ove sezone, ali pravo iznenađenje je Matić. Svi su govorili o Hazardu i njegovom padu forme jer on igra u napadu i više koristi timu. Međutim, Matić je prošle godine bio apsolutno izvanredan.”

Pod vodstvom privremenog trenera Guusa Hiddinka Matić je kažnjen zbog svoje igre, izgubio je mjesto u početnoj postavi, a umjesto njega se u srcu veznog reda istakao John Obi Mikel.

Štaviše, Matić nije igrao u obje utakmice protiv Paris Saint Germaina u osmini finala Lige prvaka, iako je odigrao pet utakmica u grupnoj fazi ovog takmičenja pod vodstvom Mourinha.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!