NaslovnicaVijestiZaboravljena zvijezda: Zašto ga je Mourinho vratio u momčad?

Zaboravljena zvijezda: Zašto ga je Mourinho vratio u momčad?

Zaboravljena zvijezda Manchester Uniteda Bastian Schweinsteiger preplavio je medije u ponedjeljak nakon što je slika pokazala da se Nijemac vratio u prvu momčad Manchester Uniteda.

Zaboravljena zvijezda

Izgledalo je kao da ga nećemo više nikada vidjeti Unitedu, bilo to trening ili utakmica, nakon što ga je Jose Mourinho prognao iz prve momčade. Pobjednik svjetskog prvenstva je trenirao sam ili sa U23 dok je bio milion milja daleko od prvog tima pod vodstvom portugalskog trenera.

Međutim, njegov povratak znači da Mourinho sada razmatra o njegovom prelasku u prvu momčad nakon teškog starta sezone.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Pa, očito nije tako, prema Independentu.

Oni tvrde da se Schweinsteiger vratio samo na trening kako bi bio siguran da je spreman da ode u siječnju sa MLS-om kao potencijalnom destinacijom.

Ander Herrera je suspendiran i Mourinho naizgled ima rezervu, Michael Carrick, Morgan Schneiderlin i Marouane Fellaini – neki vjeruju da je Schweinsteiger odjednom prisilio Jose Mourinha da ga vrati natrag u prvi tim.

[su_euro_soccer_bonus]

Međutim, izvori na Old Traffordu vjeruju da on nikada više neće igrati za klub i ovaj najnoviji potez je samo kako bi se osiguralo da može naći klub malo lakše u siječnju.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!