NaslovnicaVijestiZaboravljeni igrač Chelseaja odlazi na posudbu: Conte frustriran nakon što je 38...

Zaboravljeni igrač Chelseaja odlazi na posudbu: Conte frustriran nakon što je 38 igrača poslano u druge klubove

Zaboravljeni igrač Chelsea odlazi na posudbu. Conte frustriran nakon što je 38 igrača poslano u druge klubove. Chelsea je pozajmio svoje igrače u 87 klubova u posljednjih pet sezona.

Zaboravljeni igrač

Samo u ovoj sezoni klub ima ukupno 38 igrača na pozajmicama, a neki vjeruju da su u tom procesu napravljene pogreške, uključujući bivšeg veznog igrača Frank Lamparda.

Govoreći za BT Sport, Lampard je rekao: “Trebaju veću ekipu. Gledate dobre vibracije koje dolaze iz Manchester Cityja i Manchester Uniteda, pa čak i Arsenala i Tottenhama, ali to ne radi za bilo koga u Chelseaju. Možete vidjeti velike frustracije i uzrujanost na Conteovom licu.”

“Ljudi govore o mladim igračim i one koje su pozajmili, ali koji još nisu blizu prvog tima. Vidio sam ih i oni se razvijaju, ali neće doći i učinti razliku.”

[su_bonus]

Tijekom poraza od Burynela u subotu (3-2), mnogi su spomenuli nedostatak snage Chelseaja i veličine ekipe. Ruben Loftus Cheek i Nathaniel Chalobah su trenutačno na pozajmicama u Premierligaškim ekipama, zajedno sa mnogim drugim.

[su_no1forfootball]

Sada izgleda da će još jedan zaboravljeni igrač Chelsea biti poslan na posudbu u nadolazećim danima.

Bundesligaška ekipa Schalke je potvrdila da je u razgovorima sa Chelseajem kako bi potpisali braniča Babu Rahmana na pozajmicu.

Rahman se pridružio Chelseajeu za 14 milijuna funti, a naknada je zatim porasla na potencijalnih 22 milijuna, ali internacionalac Gane nije ostavio dojam tijekom svoje prve sezone na Stamford Bridgeu i zatim je bio pozajmljen Schalkeu.

Sada ga njemačka ekipa želi posuditi za drugu uzastopnu sezonu.

Schalkeov sportski direktor Christian Heidel je putem twittera izjavio: “Razgovaramo sa igračem, njegovim agentom i Chelseajem.”

Također pročitajte: Xavi imenovao jednog igrača koji bi bio idealno pojačanje za Barcelonu

“U konačnici, riječ je o tome kada će Baba Rahman opet moći igrati, odluka još nije donijeta.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!