NaslovnicaVijestiZadnji dan prelaznog roka: Sagna se vraća u Englesku, Origi napušta Liverpool,...

Zadnji dan prelaznog roka: Sagna se vraća u Englesku, Origi napušta Liverpool, Everton kupuje u Barceloni

Zadnji dan prelaznog roka: Sagna se vraća u Englesku, Origi napušta Liverpool, Everton kupuje u Barceloni! Zadnji dan prelaznog roka je počeo, mnogi transferi se završavaju a neki su daleko u pregovorima. Vrijeme ističe, ostao je još samo jedan dan.  Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Zadnji dan prelaznog roka

Nakon što je do sada nije uspio podići prikladnu zamjenu za Victor Mosesa, Chelsea razmišlja o dovođenju iskusnog Bacary Sagne, piše Daily Star. Također, rečeno je da je Southamptonov Cedric Soares i Bayernov Rafinha opcije, ali 34-godišnji bivši igrač Manchester Citya bio bi najlakša transfer meta jer je trenutno bez kluba. Manchester United također je pokazao interes za bivšeg francuskog reprezentativca.

>> Lazio odbio nevjerojatnu ponudu od 70 milijuna eura

Sa Dwightom Gayleom, koji je trenutno nezadovoljan u Newcastleu, Rafa Benitez se nada da će iz Liverpoola dovesti Divock Origija kao njegovu adekvtnu zamjenu, javlja Express. Svaki potez za belgijskog napadača ovisit će o tome hoće li Gayle, vrijedan 18 milijuna funti, biti prodan i hoće li Liverpool uspijeti dovesti nekog napadača koji se neće buniti da bude rezerva.

Everton je poslao ponudu za braniča Barcelone Thomasa Vermaelena na jednogodišnju posudbu, izvijestio je Daily Mirror. 31-godišnji bivši igrač Arsenala igrao je u samo 11 ligaških utakmica za Barcelonu od kada je došao u klub 2014. godine a prošle godine je odigrao samo 9 utakmica na posudbi u Romi.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!