NaslovnicaVijestiZAKAZALI SASTANAK: Čelnici Barcelone ljuti zbog ponašanja Gerarda Pique u posljednje vrijeme!

ZAKAZALI SASTANAK: Čelnici Barcelone ljuti zbog ponašanja Gerarda Pique u posljednje vrijeme!

U Barceloni su pokazali koliko vjeruju Gerardu Piqueu ranije ovog ljeta imenovavši ga jednim od kapitena tima ove sezone.

Barcelona nezadovoljna ponašanjem Piquea

Naime, nakon odlaska legendarnog Andresa Inieste, u klubu su odlučili kako će četiri kapitena ove sezone biti produkti La Masije, a riječ je o Lionelu Messiju, Sergiju Busquetsu, Gerardu Piqueu i Sergi Robertu.

[su_bet365_koeficijenti]

Međutim, unatoč tome što su ga imenovali kapitenom, u katalonskom klubu nisu nimalo zadovoljni ponašanjem 31-godišnjaka, koji je jedan od iskusnijih igrača u ekipi. Kako navode novine El Mundo Deportivo, čelnici kluba, predvođeni predsjednikom Josepom Marijom Bartomeuom, će uskoro održati sastanak sa Piqueom, na kojem će razgovarati o njegovom ponašanju i aktivnostima van terena.

Jedna od stavki o kojoj će se razgovarati na sastanku je njegova uloga u dokumentarcu zvijezde Atletico Madrida Antoinea Griezmanna, koji je na društvenim medijima ranije ovog ljeta objavio kratak video u kojem je obznanio odluku o ostanku u prijestolnici Španjolske, u vrijeme kada su svi očekivali njegov dolazak u Barcelonu. Navodno, iza tog videa stoji tvrtka Kosmos Studios, koja je u vlasništvu upravo Gerarda Piquea.

Pored ovoga, razgovarat će i o njevoim prometnim prekršajima, kojih je bilo mnogo u posljednje vrijeme. Povodom toga glasogovornik kluba Josep Vives prije nekoliko dana je rekao: “To je dio njegovog privatnog života i on će to sam morati riješiti.” Čelnici kluba također nisu zadovoljni ni njegovim učešćima na poker turnirima, smatraju kako je to loš primjer mlađim igračima u klubu, te da bi on trebao biti jedan od uzora ostalima u svlačionici, s obzirom da je među najiskusnijima u timu.

Tim Ernesta Valverdea je sjajno krenuo u novu sezonu. Nakon što su slavili protiv Seville rezultatom 2-1 u Superkupu Španjolske, upisali su pobjede i u prva tri kola La Lige, gdje su trenutno vodeći na tabeli sa devet osvojenih bodova i gol razlikom 12-2. U sljedećem kolu, koje je na rasporedu sljedećeg vikenda će gostovati kod Real Sociedada, a tri dana kasnije će odigrati i prvu utakmicu grupne faze protiv PSV-a.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!