NaslovnicaVijestiZamislite da je Cristiano Ronaldo nogometni klub: Portugalac je čak ispred evropskih...

Zamislite da je Cristiano Ronaldo nogometni klub: Portugalac je čak ispred evropskih velikana

Precizni analitičari i statističari europskog nogometa iskopali su još jedan zanimljiv podatak koji je lik i rad Cristiana Ronalda bacio u novu perspektivu. Svi znamo da je Ronaldo najbolji strijelac Lige prvaka u historiji, a da je ovako uspješan to zasigurno niste znali.

Cristiano Ronaldo nogometni klub

O njegovim serijama golova u ovom takmičenju već su mnogi pričali i pisali. Između mnogih rekorda najviše nam u oči pada podatak da je na zadnjih deset utakmica Lige prvaka i postigao 15 golova. Ronaldo se tu ne želi zaustaviti. Sa škaricama u utorak protiv Juventusu je pokazao u kakvoj formi igra, a te škarice su samo jedan fenomen u nizu fenomena o 33-godišnjem Portugalcu.

>> Monacova zvijezda očajnički želi u Manchester United: “Moj san je igrati na Old traffordu”

Ronaldo izgleda nezaustavljivo. On je neiscrpan izvor pogodaka u elitnom klupskom natjecanju. Trenutno je na broju 119 i najbolji je strijelac u povijesti natjecanja. Njegovo postignuće dobiva još veću težinu kada bacimo oko na tabelu koju je iskopala španjolska Marca. Kada bi Ronaldo bio nogometni klub, bio bi deseti najučinkovitiji klub u povijesti Lige prvaka.

[su_champions_league]

Uz ovakvog Ronalda, Real je ponovo glavni favorit za trofej a s obzirom na fizičke predispozicije kakve posjeduje i radnu etiku, možemo slobodno reći da slične stvari možemo očekivati i u narednim sezonama. Chelsea na devetom mjestu i nije tako daleko.

 

Tabela
1. Real Madrid 248
2. Barcelona 234
3. Bayern 230
4. Manchester United 214
5. Porto 178
6. Juventus 178
7. Arsenal 177
8. Milan 165
9. Chelsea 156
10. Cristiano Ronaldo 119


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!