NaslovnicaVijestiZAMJENA ZA FABREGASA: Chelsea dovodi zvijezdu Atletica za 54 miliona eura

ZAMJENA ZA FABREGASA: Chelsea dovodi zvijezdu Atletica za 54 miliona eura

Mediji iz Engleske izvještavaju da je Mourinho našao zamjenu za vrlo lošeg Fabregasa ove sezone. Navodno, Chelsea dovodi veznjaka Atletica, Koke-a.

Fabregas

Španjolski mediji tvrde da Mourinho želi dovesti svježu konkurenciju za Fabregasa. Koke se smatra za jednog od najboljih mladih igrača. Sa samo 23-godine , već je napravio 150 nastupa za Diega Simeonea.

Chelsea je već slao nekoliko ponuda za ovog veznjaka, ali su glatko odbijene. Međutim, malo je vjerovatno da će Mourinho jeftino dobiti Koke-a. Izvori iz Španije tvrde da će Atletico tražiti 54 miliona eura za svog veznjaka, da bi ga pustili na pola sezone.

Chelseajev interes za Koke-a se rodio iz loše forme Fabregasa, koji je od početka igrao vrlo loše, pa je sad Mourinho našao rješenje u Španiji kako bi mu doveo konkurenciju.

Chelsea je trenutno na 16 mjestu na tabeli, i očekuju se velika ulaganja u pojačanja na zimskom prelaznom roku. Također, engleski mediji izvještavaju da će Mourinho ponovo pokušati dovesti i Evertonovog John Stonesa.
Forum kladionica

[touchcarousel id=’1′]
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!