NaslovnicaVijestiREAL PRONAŠAO ALTERNATIVU ZA POGBU U FRANCUSKOJ: Zvijezda iz Ligue 1 će...

REAL PRONAŠAO ALTERNATIVU ZA POGBU U FRANCUSKOJ: Zvijezda iz Ligue 1 će koštati 60 milijuna eura!

Real Madrid je navodno zainteresiran za potpisivanje veznjaka iz Lyona, Houssem Aouara.

REAL PRONAŠAO ALTERNATIVU

Los Blancosi su već neko vrijeme zainteresirani za veznjaka Manchester Uniteda Paul Pogbu, a Don Balon je tvrdio da je on svoje vrijeme van terena koristio za tajne pregovore sa Real Madridom.

Međutim, drugo izvješće španjolskog časopisa sugerira da je Real sada svoj fokus preusmjerio na Houssem Aouara iz Lyona, koji bi ih mogao koštati oko 60 milijuna eura.

Rođen u Lyonu, 21-godišnjak je član kluba Ligue 1 od 2009. godine. Za seniorski tim je upisao 110 nastupa, postigavši 16 golova i 21 asistenciju. Aouar je redovan za Lyon ove sezone, postigavši gol i četiri asistencije u 14 nastupa na svim natjecanjima.

On je igrač koji bi mogao biti koristan Real Madridu i mogao bi koštati mnogo manje novca. Međutim Lyon će sigurno radije zadržati Aouara i možda će zahtijevati veliku svotu novca za njega.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!