NaslovnicaVijestiZAMJENA ZA RAMSEYA? Veznjak vrijedan 50 miliona eura se oglasio povodom mogućeg...

ZAMJENA ZA RAMSEYA? Veznjak vrijedan 50 miliona eura se oglasio povodom mogućeg dolaska u Arsenal!

Zvijezda Cagliarija i reprezentativac Italije Nicolo Barella priznao je kako je ponosan što se povezuje sa mogućim odlaskom u klubove kao što su Arsenal i Liverpool.

Barella želi u Arsenal

21-godišnjak, koji je za prvi tim Cagliarija debitovao 2014. godine sa samo 17 godina, smatra se jednim od najboljih mladih veznjaka u Seriji A, a ranije ove godine nagrađen je i debijem u dresu reprezentacije Italije nakon sjajnih nastupa na klupskom nivou.

[su_bet365_koeficijenti]

Za njegov potpis se navodno bore brojni europski velikani, uključujući Juventus, Inter i Romu iz Serije A, te Arsenal i Liverpool iz Premier lige. Početkom ove sezone engleski mediji su čak objavili i informaciju kako su ‘Topnici’ poslali skaute da prate nastupe mladog veznjaka.

Barellina vrijednost se procjenjuje na oko 50 miliona eura, što je cifra za koju bi ga čelnici Cagliarija pustili da ode, iako ga planiraju zadržati u klubu do kraja sezone. Upitan od strane novinara što misli o toj cifri, Barella je u intervjuu za Sky Italiju rekao: “Ja nisam taj koji upravlja transferima, već agenti, predsjednici i klubovi. Trenutno samo razmišljam o Cagliariju i ostanku u ligi. Vidjet ćemo za ostalo. Osjećam se dobro zbog interesa drugih klubova, ponosan sam, to znači da igram dobro.”

Arsenal je trenutno u potrazi za zamjenom za Aarona Ramseya, s obzirom da Velšaninu ugovor sa londonskim klubom ističe na kraju trenutne sezone. 27-godišnjak bi već u zimskom prelaznom roku mogao napustiti Emirates, s obzirom da čelnici kluba ne žele dozvoliti da ode besplatno sljedećeg ljeta. Kao vodeći kandidati za njegovo dovođenje navode se veliki rivali iz Premier lige Liverpool i Manchester United.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!