NaslovnicaVijestiZanetti: Inter mora preuzeti odgovornosti i ponuditi više

Zanetti: Inter mora preuzeti odgovornosti i ponuditi više

Potpredsjednik Intera, te legendarni bivši igrač Javier Zanetti, pozvao je svoj tim da preuzme odgovornost nakon poraza od strane Juventusa rezultatom 2-0.

javier zanetti

Tim Roberta Mancinija sada za vodećim Juventusom zaostaje čak 13 bodova, a sve je manje nade da mogu do Scudetta ove sezone.

Inter je također od trećeg mjesta, koje vodi direktno u grupnu fazu Lige prvaka sljedeće sezone, zaostaje pet bodova nakon veoma loše forme ove godine. Slavili su u samo tri od 10 odigranih ligaških utakmica nakon zimske pauze, prije koje su bili prvi na tabeli.

Zanetti je izjavio da Interovi igrači moraju preuzeti odgovornost za nedavne loše nastupe i loše rezultate.

“To je vrlo težak poraz za progutati. Na žalost, to je dijelom i zbog snage naših protivnika, kao i zbog naših vlastitih grešaka. Međutim, došlo je vrijeme kad Inter mora preuzeti odgovornosti i ponuditi više.”

“Moramo se vratiti i ponuditi više čvrstine, a nakon toga možemo ići utakmicu po utakmicu. To je jedini način da se izvučemo iz ove loše forme, koja je, nažalost, tu već neko vrijeme.”

Nerazzurri poslije 27 odigranih kola imaju 48 bodova, te se nalaze na petom mjestu u Seriji A, a u posljednjih deset ligaških utakmica doživjeli su čak četiri poraza. Ispred njih je Fiorentina sa 52 osvojena boda, ali i utakmicom manje.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!