NaslovnicaVijestiZANIMLJIV ODGOVOR: Evo što je Walker rekao na pitanje da li bi...

ZANIMLJIV ODGOVOR: Evo što je Walker rekao na pitanje da li bi radije čuvao Salaha ili Aguera!

Defanzivac i jedna od najvećih zvijezdi Manchester Cityja Kyle Walker jučer je dao zanimljiv odgovor na pitanje novinara koga bi radije čuvao na utakmici, zvijezdu Liverpoola Mohameda Salaha ili svog suigrača Sergija Aguera.

Aguero bolji od Salaha

Engleski reprezentativac je prošle sezone bio svjedok majstorijama Salaha, koji je postigao gol u tri od četiri utakmice koje su odigrali njihovi timovi.

[su_bet365_koeficijenti]

S druge strane, kvalitet Sergija Aguera je često gledao na utakmicama između ‘Građana’ i nejgovog bivšeg kluba Tottenham Hotspura. On je Argentinca nazvao ‘velikom noćnom morom’, te dodao da bi radije čuvao Salaha nego njega.

U intervjuu za engleski Express on je rekao: “Što se mene tiče, prije bih čuvao Salaha. Mislim da je Sergio Aguero do sada dokazao, a i uvjeravam vas, s obzirom da sam igrao protiv njega dok sam bio u Tottenhamu, on je prava noćna mora. Pomislite da nije zainteresovan za dešavanja na terenu, i odjednom postigne gol, ima takav kvalitet. To radi iz godine u godinu. Uvijek je tu na vrhu, postiže najviše golova u Premier ligi. Već godinama nosi City na leđima svojim golovima.”

Pep Guardiola je također na press konferenciji pred jučerašnju utakmicu protiv Liverpoola, koja je završena rezultatom 0-0, upitan od strane novinara da navede razliku između svog napadača i Salaha. Na to je rekao: “Salah je mlađi, prošla sezona je bila njegova prva u Engleskoj još otkako je napustio Chelsea, tako da ćemo vidjeti u budućnosti. Međutim, igrač koji postigne skoro 50 golova u sezoni će uvijek imati kvalitet. Nogomet je pun uspona i padova, Salah će u budućnosti postići dosta golova. Sergio je također postigao dosta golova, ali je bilo perioda kada golova nije bilo.”

Zatim je dodao: “Koliko dugo već Aguero postiže golove, osam ili devet godina? Iza Salaha je jedna takva sezona, tako da ćemo vidjeti za sedam ili osam godina. Sergio Aguero ima toliku vrijednost jer je konzistentan već dugi niz godina.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!