NaslovnicaVijestiPovratak: Mourinho otkrio kada se Ibrahimović vraća na travnjak!

Povratak: Mourinho otkrio kada se Ibrahimović vraća na travnjak!

Mourinho priprema povratak Ibrahimovića i Pogbe u prvi tim Uniteda, tako bar djeluje, a više će se znati nakon treninga. Momčad Manchester Uniteda u subotu u 18:30 na Old Traffordu igra protiv Newcastlea u utakmici 12. kola Premiershipa. Manchester City je u fantastičnoj formi i ima osam bodova. Međutim, Mourinho priprema dva džokera – Paula Pogbu i Zlatana Ibrahimovića koji se vraćaju u prvu momčad.

ibrahimović vraća

“Igrači koji su tijekom pauze ostali u Manchesteru i oporavljali se od ozljeda, pa čak i oni koji su se oporavljali od teških ozljeda, svi su spremni igrati.”, rekao je klupskoj televiziji Jose Mourinho.

[su_bonus]

Cristiano Ronaldo odgovorio na kritike o slaboj formi

PROCURILI NOVI DRESOVI: Evo u kakvim dresovima bi Hrvatska mogla igrati na Svjetskom prvenstvu

Transfer glasine: Barcelona pronašla alternativu za Coutinha, zvijezda Lyona pojačava španjolskog giganta, Mourinho dovodi igrača Chelseaja

Upitan na koje tačno dugo odsutne igrače misli, portugalski stručnjak je kratko odgovorio: “To su Pogba, Ibrahimović i Rojo.”

Govoreći o Ibrahimoviću, Mourinho je naglasio da je potpuno oporavljen nakon što je pokidao prednji križni ligament.

“Ne možemo očekivati ​​da odmah igra 90 minuta ili da igra u subotu, pa u utorak, kao što je radio tijekom cijele karijere. Potrebno mu je vrijeme da dostigne nekadašnji razinu fizičke spremnosti, samopouzdanja, brzinu reakcije. Ali, s medicinske točke gledišta, savršeno je u redu.”, rekao je Jose Mourinho.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!