NaslovnicaVijesti(VIDEO) Neymar 'bacio bombu' o Lionelu Messiju nakon pobjede protiv Uniteda!

(VIDEO) Neymar ‘bacio bombu’ o Lionelu Messiju nakon pobjede protiv Uniteda!

Superzvijezda PSG-a Neymar otkrio je kako želi da ponovo ujedini sa kapetanom Barcelone Lionelom Messijem.

Neymar bacio bombu

28-godišnji brazilski krilni igrač zabio je dva gola u srijedu protiv Manchester Uniteda (3-1) na Old Traffordu u Ligi prvaka.

Govoreći nakon meča, Neymar je brazilskim novinarima ‘bacio bombu’, gdje je potvrdio da ponovo želi dijeliti teren sa Messijem.

“Najviše želim ponovno igrati s [Mesijem], kako bih mogao ponovno uživati ​​na terenu s njim”, rekao je brazilski reprezentativac.

“Mogao bi igrati umjesto mene. Siguran sam da neće imati problema. Želim ponovno igrati s njim i siguran sam da to moramo učiniti sljedeće sezone.”

Neymar je zajedno s Mesijem igrao četiri godine na Camp Nouu prije nego što je dovršio svoj transfer u PSG za 200 milijuna funti.

Bivša zvijezda Barcelone povezana je s povratkom na Camp Nou, ali Neymar i Messi mogli bi se ponovno okupiti u PSG-u.

Messi (33) će na ljeto postati slobodan igrač i u siječnju će moći razgovarati s klubovima kako bi potpisao ugovor prije.

Messijeva budućnost u Barceloni ostaje u dvojbi nakon što je u ljeto zapanjio svijet predavši zahtjev za transfer.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!