NaslovnicaVijestiDžeko: Zar se može komentarisati Pjanićev gol?

Džeko: Zar se može komentarisati Pjanićev gol?

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine pobijedila je selekciju Švicarske sa 2:0 u prijateljskoj utakmici u Cirihu. Golove za bosanskohercegovačku selekciju su postigli Edin Džeko u 14. i fantastični Miralem Pjanić u 57. minuti.

Džeko Zar se može komentarisati Pjanićev gol

Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko nije krio zadovoljstvo nakon utakmice, rekavši da je vrlo zadovoljan pristupom, zalaganjem, te dobrom igrom novajlija u timu.

“Mislim da smo odigrali odličnu utakmicu, pogotovo se to odnosi na prvo poluvrijeme. U nastavku smo prepustili Švicarcima loptu i imali su veći posjed lopte. Napravili su nam jednu, dvije prilike u 90 minuta, što nas sigurno raduje. Zasluženo smo pobijedili”, rekao je Džeko.

Džeko je imao kratak i jasan odgovor na pitanje o majstorskom pogotku Miralema Pjanića iz slobodnog udarca: “Zar se može komentarisati taj gol? Sve je viđeno.”

[su_bet365_live_koeficijenti]

Napadač Rome je imao samo riječi hvale i za debitante u reprezentaciji. “Momci su super. Svoj posao su odradili maksimalno i drago mi je što je selektor dao priliku svim igračima. Ovih deset dana je bilo korisno za sve i čestitke novim igračima, koji su veliki dobitak za sve.”

“Igrali smo protiv kvalitetne reprezentacije, važno je da smo vidjeli homogenu cjelinu, da se momci zalažu jedan za drugog. Defanzivni blok bio je jako dobar. Jedna želja, htijenje, to mi se najviše svidjelo u ove dvije utakmice”, rekao je Baždarević na konferenciji za novinare nakon utakmice.

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!