NaslovnicaVijestiEvo kako smo zaradili na kladionici 10.000€

Evo kako smo zaradili na kladionici 10.000€

Iza nas je fantastičan tjedan u kojem smo, kao i članovi SvijetKladjenja foruma, jako lijepo zaradili na kladionici! Liga Prvaka bila je izuzetno predvidljiva i osim običnih oklada koje smo sugerirali, velika većina specijalnih oklada, od broja kartona do posjeda lopte, je pogođena. Europska liga je bila još bolja, te smo imali uspješnost pogođenosti oko 90% što je iznad svih očekivanja.

Ipak ova subota je porušila sve rekorde što se dobitaka tiće. Donosimo Vam većinu dobitnih listića, kao i objašnjenja zašto smo što i gdje igrali, te gdje smo o tome pisali.

Velika većina odigranih tipova prognozirana je, sasvim besplatno, na portalu i forumu SvijetKladjenja. O utakmici Real Madrida i Atletico Madrida pisali smo na forumu. Dok su druge kladionice granice za kartone postavile na visokih 8,0, mi smo našli granicu od 5,5 kartona te odigrlai više kartona na toj, stvarno niskoj, granici.

zaradili na kladionici

Zaradili na kladionici 10.000€

O susretu Rijeke i Hajduka bilo je puno govora po medijima. Hajduk je na ovo gostovanje dolazio desetkovan ozljedama, i sve osim poraza protiv ranjene Rijeke koja je doživjela bolan poraz u Maksimiru prošloga kola bilo bi iznenađenje. Navedeni listići uplaćeni su u William Hill kladionici, najpoznatijoj i najstarijoj Britanskoj kladionici koja ima fantastične razrade za svaku utakmicu.

kladionica

dojave kladionica besplatno

william hill kartoni

 

dobitni listici dojave nogomet

Bet365 kladionica daje kombinirati pobjednika utakmice sa brojem kornera ekipe, ili tim koja će ekipa prva doći do 5 kornera što često zna biti zanimljiv double, ukoliko se očekuje terensta inicijativa jedne ekipe.  Tako smo i mi odigrali da će West Ham pobijediti barem jedno poluvrijeme, te da će prvi doći do 5 kornera.

Uz to na listić smo dodali i pobjedu Viteza u BIH Premier ligi. Naime, o tome je također bilo govora na SvijetKladjenja forumu i uspjeli smo uplatiti par listića na pobjedu Viteza i po koeficintu 1,50. Koeficijent je do početka utakmice pao na 1,15 budući da su kladionice saznale ono što su posjetitelj SvijetKladjenja foruma već znali, da Velez igra sa mladim i neiskusnim sastavom, od kojih su većina juniori i kadeti. Utakmica je završila 6:0.

slaven bilic west ham

O susretu Šibenika i Zagreba u košarci bilo je puno govora na SvijetKladjenja forumu. Kladionice su u startu ponudile nevjerojatnih 1,90 na Zagreb, iako su Šibeniku nedostajala dva najbolja igrača, te su imali još nekih kadrovskih problema. Nakon što su mnogi članovi foruma uplatili okladu na pobjedu Zagreba, koeficijent je počeo padati, te je pao sa početnih 1,90 na, u konačnici, 1,40. Zagreb je cijelu utakmicu vodio. Početkom treće četvrtine to vodstvo je bilo čak i 20 razlike, da bi se pred kraj utakmice igrači Zagreba opustili i na kraju slavili sa “samo” 7 razlike. Kažemo samo jer je vodstvo moglo biti i puno uvjerljivije, međutim oklada na pobjedu Zagreba lagano je prošla.

kako dobiti na kladionici kako zaraditi na kladionici  kladjenje na sigurno najbolji forum za kladjenje namjestene utakmice

sibenik zagreb

Sve informacije možete provjeriti na SvijetKladjenja forumu gdje su tipovi za sve navedene utakmice napisane znatno prije početka utakmice, te ih je kao i svakog dana vidjelo nekoliko tisuća posjetitelja. Također na SvijetKladjenja forum smo postavili i neke od listića koje smo uplatili, znatno prije nego je počela utakmica.

Ukoliko se kladite te tražite mjesto na kojem bi došli do kvalitetnih informacija pridružite nam se na SvijetKladjenja forumu. Sve je apsolutno besplatno, ne postoje nikakve pretplate, vip zone i sl. SvijetKladjenja forum postoji sa ciljem da se na jednom mjestu okupe profesionalni kladioničari i oni koji se ozbiljnije klade, te da jedni drugima pomažu ukazujući na greške kladionica koje nađu, te dijeleći mišljenja, informacije, analizirajući parove i sl.

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM
 

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!