NaslovnicaVijestiZaradio više novca od Messija i Ronalda zajedno!

Zaradio više novca od Messija i Ronalda zajedno!

Dva najbolja igrača današnjice zarađuju daleko najviše novca u nogometu, ali postoji sportaš koji je zaradio više novca od Messija i Ronalda zajedno!

Američka revija Forbes objavila je popis 100 sportista koji su najviše zaradili po svjetskim mjerilima. Na vrhu popisa nalazi se američki boksač Floyd Mayweather, koji je u jednoj godini zaradio astronomskih 285 milijuna američkih dolara.

Daleko iza njega na drugom i trećem mjestu su nogometaši Lionel Messi i Cristiano Ronaldo, koji zajedno u cijeloj godini nisu zaradili koliko je boksač sa samo jednim dvobojem.

[su_no1forfootball]

Mayweather se nalazi na čelu popisa najbolje plaćenih sportaša zahvaljujući meču protiv Conora McGregora u kolovoza prošle godine, koji mu je donio nevjerovatnih 275 milijuna dolara.

Trenutno je neporažen kao profesionalni bokser i petostruki je svjetski šampion pošto je osvojio jedanaest svjetskih titula i prvenstvo u četiri različite težinske kategorije. Mayweatherje bio dva puta proglašen za borca godine od strane časopisa Ring (osvojio je nagrade 1998. i 2007. godine); takođe je osvojio i nagradu za borca godine od strane Bokserskog saveza novinara Amerike (BWAA] 2007. te ESPY nagradu za najboljeg borca 2007, 2008, 2010, 2012, 2013 i 2014. godine.

Mayweather je velter šampion po WBC-u, WBA-u, WBO-u i Ring-u, a super po WBC-u, te po WBA-u i Ring-u juniorski prvak srednje kategorije. On je takođe ocenjen kao najbolji „kilogram za kilogram” bokser na svetu od strane mnogih stranica sa sportskim vijestima i boks-sajtova, uključujući Ring, Sports Illustrated, ESPN, BoxRec, Fox Sports i Yahoo! Sports.

Mayweather je bio na vrhu Forbesove i Sports Illustrated liste za 50 najplaćenijih sportista 2012. i 2013. godine, a na listi magazina Forbes ponovo 2014. kao najplaćeniji sportista na svijetu.

Mayweather se tako pridružio dvojici sportaša koji su u svojim profesionalnim karijerima zaradili milijardu dolara. To su košarkaš Michael Jordan i golfer Tiger Woods.

Usprkos tome što s Barcelonom nije osvojio Ligu prvaka Messi je najbolje plaćeni nogometaš sa zaradom od 111 millijuna dolara, dok je treći na popisu Cristiano Ronaldo sa godišnjom zaradom od 108 milijuna dolara.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!