NaslovnicaVijestiZašto Antoine Griezmann uvijek nosi dresove dugih rukava?

Zašto Antoine Griezmann uvijek nosi dresove dugih rukava?

Najbolji pojedinac Atletico Madrida i jedan od najboljih europskih igrača, francuski reprezentativac Antoine Griezmann otkrio je zašto uvijek nosi dres dugih rukava, čak i kada se utakmice igraju po velikim vrućinama. Ipak, razlog postoji, i to veoma dobar.

2016-09-25t151748z_446672569_s1beudivmaaa_rtrmadp_3_soccer-spain

Antoine Griezmann rekao je da je glavni ‘krivac’ njegov uzor, nekadašnji igrač Real Madrida i Manchester Uniteda, David Beckham, prenosi ESPN.

“Nosim duge rukave kada igram zbog Davida Beckhama. On je moj uzor, sjajan fudbaler. Bio je klasa i na terenu i van njega. To mi se sviđa kod njega. Niko nikada nije imao desnu nogu kao on. Nikada nismo razgovarali, ali bih baš volio”, kazao je Griezmann.

S obzirom da je David Beckham branio boje gradskog rivala Atletico Madrida, Real Madrida ostaje nam da vidimo da li će ova izjava naljutiti navijače ‘crveno-bijelog’ kluba iz Madrida koji će sutra odmjeriti snage sas Bayernom u drugom kolu Lige prvaka.

Atletico Madrid je u prvoj utakmici Lige prvaka slavio protiv PSV-a sa 1-0.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!