NaslovnicaVijestiZašto Eden Hazard ne želi potpisati novi ugovor sa Chelseajem

Zašto Eden Hazard ne želi potpisati novi ugovor sa Chelseajem

Chelseajev napadač Eden Hazard je njihova najveća imovina i najbolji igrač. Nakon što se vratio poslije ozljede gležnja, koja ga je držala van terena prvih nekoliko utakmica, on je pomogao svom klubu da se vrati nakon teškog početka ove sezone.

Zašto Eden Hazard

Belgijanac je postigao osam golova u 13 utakmica, a Plavci su sada treći u ligi i kvalificirali su se u nokaut fazu Lige prvaka.

Antonio Conte je promijenio način na koji koristi Hazarda ove sezone – umjesto krilne pozicije koju je imao, sada ga često preferira u sredini odmah iza napadača.

Već je veliki broj utakmica igrao sa Alvaro Moratom i postali su jedan od najopasnijih napadačkih dua u Europi.

[su_watch_live_football]

Chelsea sada očajnički želi da veže svoju zvijezdu sa novim ugovor, jer vjeruju da će jednog dana postati najbolji igrač svijeta i osvojiti Zlatnu loptu.

Prema Timesu, londonski klub je ponudio 300.000 funti tjedno u novom ugovoru za Hazarda i time bi ga učinili najplaćenijim igračem u povijesti Chelseaja.

Međutim, 26-godišnjak odbija potpisati, a njegovi predstavnici žele da stave na čekanje bilo kakve ugovore do kraja sezone.

[su_bonus]

To je zato što se nadaju da će trenutačna sitaucija ugovora privući interes Real Madrida.

Španjolski klub je već neko vrijeme povezan sa Hazardom, ali nijedna ponuda nikada nije poslana u smijeru londonskog kluba, iako bi se to moglo promijeniti sljedeće godine.

Unatoč koketiranju sa Los Blancosima, Hazard je rekao da je sretan na Stamford Bridgeu i da još uvijek ima dvije i pol godine u svom trenutnom ugovoru.

[su_bet365_app]

Naravno, ako njegov plan bude radio i ponuda stigne, Hazard možda neće moći da odoli Europskim prvacima.

Eden Hazard je u Chelsea stigao 4. lipnja 2012. godine. Transfer je Chelseaja koštao oko 32 milijuna funti.

12. kolovoza 2012. godine je odigrao i svoju prvu utakmicu za Chelsea protiv Manchester Cityja u Community Shieldu, što je završilo sa porazom od 3-2 na Villa Parku. Tjedan dana kasnije je debitirao u ligi protiv Wigana.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!